Gündem Simülasyon "Haftalık Video Haber Serisi" [Ana Konu]

4 Beğeni

bu hafta 35. bölüm çekilemeyecek üzgünüm. Cumartesi günü yapılacaktı ama acil olarak şehir dışına çıktım. Pazar günü de yapılacak başka işler var F-MAX için :slight_smile: haftaya çekeriz.

1 Beğeni
5 Beğeni

Gündem Simülasyon 36. bölümü Cumartesi günü yayınlanacak.

4 Beğeni

Bu akşam çekmeye çalışıcam yeni masa geldi odayı tekrar düzenliyorum takılcak vs. O yüzden yayın bile olmayabilir.

2 Beğeni

Yarın görüşmek üzere :smiley: ben iptal :sweat_smile:

5 Beğeni
  1. bölüm bu akşam erken geliyor ve kameralı çektim :smiley:
7 Beğeni
5 Beğeni

evet geldik gündem simülasyona :smiley:
şu an transport fever renderlıyorum yükleyip yayınlıyım ondan sonra ets 2 videosu var bir tane sonra akşam buna geçicem 38. bölümü çekicez ancak çok fazla gelişme var son aya geldik hem bu seriyi bölüp hem de yeni seriler çıkartmak gerekiyor

1 Beğeni
5 Beğeni

Gündem Simülasyon 39. bölümü bu akşam yayınlanacak. Montajına başlıyorum ancak sonunda söylemiştim de yine belirteyim 2020 yılından itibaren değişecek. Alt bölümler olacak. Simülasyon türüne göre böleceğiz. Bu şekilde zor olmaya başladı her şeyi aktaramıyoruz üzerinden geçiyoruz sadece bu da olmyor. Daha genel bir program olacak. Ama diğer serilerle zaten farklı konulara gireceğiz.

1 Beğeni
4 Beğeni
4 Beğeni

2020 yılın en çok beklediğimiz simülasyon oyunlarını listeliyoruz. En çok beklenen 6 simülasyonun dışında yer alan oyunları da listeledik.

4 Beğeni
4 Beğeni
  1. bölümü çektim montajlıcam geç gelir tabii

Gündem Simülasyon 42. bölümü ile devam ediyor…

6 Beğeni
  1. bölüm ne yazık ki diğer videolar gelemedi. En azından boş geçirmedik. Şu an Cuma günü için herhangi bir şey görünmüyor. Gereksiz haberleri çıkarıp önemlilerini aktarıcaz.
1 Beğeni