Grand Theft Auto VI - (GTA 6) Ana Konu

usta yapmaaaa :smiley: bence tasarımdan kaynaklı ya gta 6 kısmına girince aşağı kaydırınca yine 2026 yazıyor ama bir işkillendim :smiley: tam da yatırımcılar toplantısında önce :smiley:

belki estetik olmadığı için kaldırmışlardır(!)

ahahahah ertelendi diyorum hala ciddiye almıyorsunuz. yok öyle baskın tanıtım, pazarlama bombardımanı vs. faso fiso
sonbahar uygundur.

neyse 3. video gelsin :slight_smile:

1 Beğeni

sanki dediğin gibi olacak 2026 bir yere ertelencek sonra hemen 3. videoyu atacaklar ahahah :smiley: tabi umarız böyle bir şey olmaz da :sweat_smile:

Eheheehhe ertelenmeyecek kiiii

şöyle görseller geldiği göre duyuru yakındır ya :smiley: gta 6 nın ps5 sayfasından alınmış

bence bu şey direkt gta online ile beraber çıkabilir normalde online sonra çıkıyordu :smiley:

2026 sonbahar hayırlı olsun deriz o zaman :slight_smile:

3 Beğeni

Online sorna çıkacak diye söylentiler dolanıyordu. Ama söylentiler işte çıktığında hep beraber görürüz.

1 Beğeni

erteleme haberini beklerkene :sweat_smile:

4 Beğeni

19 Kasım 2026’ya ertelenmiş
https://x.com/RockstarGames/status/1986540361011880167

6 Beğeni

Take2 ne diyorsa tersini düşüneceğim. Malum parti gibi Take2.

eee ben geldim paylaştım aga :slight_smile:

4 Beğeni

Hasan bey yüzünden böyle ileri görüşlü bir insan görmedim ben ya :joy::joy: neyse artık kesin trailer 3 gelecek

2 Beğeni

https://x.com/simulasyonturk/status/1986543636092276737
:smiley: belki yatırımcıyım.

yani ben akşam vakti şak diye gidip o görseli bulup üşenmeyip bak hiç yapmamışken ai ile yüzümü faceswap yapmışım. düşün.
gram uğraşmam normalde

3 Beğeni

bu şakaydı yalnız çekiliş yapacak para yok. oyun tutarsa yaparım. :d

1 Beğeni

:joy::joy:

1 Beğeni

alım fırsatıdır.

Yalnız sürekli erteleniyor. Birde beklentileri karşılayacak oyun olmazsa Rockstarın yiyecek linçlerini düşünemiyorum.

ps5 alanlar sarı siteye koysun.

PS6 çıkar o zamana kadar herşey planlı programlı ya

1 Beğeni

Bari PC’ye de aynı gün çıksa. Koskoca 1 yıl var. Teknoloji çok gelişti. Yılbaşında başlasalar rahat portlarlar.

1 Beğeni