Grand Theft Auto VI - (GTA 6) Ana Konu

Bari PC ile beraber çıkartın Allahsız Tosbağalar! 3 oldu 3. Neyse PS5 alasım yoktu, bahane oldu bana da. :expressionless:

2 Beğeni

Rockstar websiteyi güncellememiş. Biz güncelleyelim…

2 Beğeni

Yılbaşından önce trailer 3 yolla zalım R*

1 Beğeni

Dimi sadece cila işler kalmış diyor açıklama da oyunun :sweat_smile: 1.5 dk falan ara ara görevlerden mükemmel olmaz mı ya

Oynanış videosu gelmediğine göre bu oyunnun hala biraz işi var.Ki bu buda oyunun bir noktada yeniden yapılmaya başladığı iddiasıyla örtüşüyor.
Half life 3 için fragmanı yapılıyor iddiaları var hlf3 önce çıkarsa iyi güleriz.

1 Beğeni

Trailer 3 bu ay içinde gelmeli acaba geri sayım mı yoksa bam diye mi gelir. paylaş gitsin la diyeceğim de neyse o an gene yayın açarım. duyurusu gelsin.

şimdi ps5 son nesil oyunu yeni nesil çıkacak vs. derken oyun büyük yeğenim. kısaca oyunun zaten boku çıktı. bu kadar uzun süre çıkarmamak vs. derken sektör değişiyor, teknoloji değişiyor. bir rüzgar var.
yine oynamak, rahat oynamak para demek. para yoksa bu da yok.

3 Beğeni

ben gta6 trailer3 yayınını planladım. bugün gelecek diyen içeriden bilgi aktaranlar vs. var güya olabilir de

1 Beğeni

kesin çıkıyor ya sonbahar da :smiley:

3 Beğeni

Gene RDR2deki mevzular.:smiley:
https://www.reddit.com/r/GTA6/comments/1oqe4xs/an_anonymous_rockstar_employee_has_made_a_post_on/

Hey maşallah bu tom abimize göre de oyun oynanabilir durumda çok büyük bir oyun cyberpunk 2077 gibi bir çıkış kesinlikle istendikleri için pürüzsüz bir oyun olması için uğraşıyorlarmış

elbette öyledir ancak taketwo isteğiyle yapılan haber gibi duruyor. klasiktir ortada bir sürü olumsuz söylenti çıktı vs. sonra tanıdık “gasteciler” hemen oynanabilir durumda her şey yolunda gidiyor şeklinde bilgiler vermeye başladı.
kötü durumda değildir ancak çok fazla bel bağlnılan para yenilen bir şey yani bizim gibi oyuncularmış o bu geliştiriciymiş öperler.
daha çok konuşacağız.

4 Beğeni

Gündemi değiştirmek için bi trailer 3 patlatsalar keşke

1 Beğeni

güzel wallpaper kullanmak isteyen varsa

1 Beğeni

Ben BMW M5imle mutluyum

1 Beğeni

Eğer başka bir erteleme olmazsa seneye bu zamanlar GTA VI çıkmış olacak.

1 Beğeni

inşallah olur

1 Beğeni

umarım 1,5 sene ertelenir de tam hazır oyun çıkar

1 Beğeni

Tam hazır olmadan çıkmak istemiyor muhtemelen dediğiniz gibi

https://x.com/rockstarturk/status/1991797444468932984?s=46

Şu olsa tadından yenmez ya gta 6 da böyle olacağa benziyor

Gta 4 evleri öyleydi zaten, boş gündem, Franklin’in lüks malikaneside öyle

2 Beğeni