Grand Theft Auto VI - (GTA 6) Ana Konu

Daha düzgünce çevrilmiş hali:

GTA 6 YENİ Sızdırılan Bilgiler:

• Tamamen keşfedilebilir alışveriş merkezleri

• Oyunda girilebilecek 700’den fazla dükkan var

• Karakter tekerleği üç seçenek sunuyor: Tek başına Jason, Tek başına Lucia ve aynı anda hem Jason hem Lucia’nın kontrol edilebildiği çift ana karakter modu

• Red Dead 2’ye benzer şekilde sınırlı silah taşıma; fazladan silahlar araç bagajında saklanabiliyor

• Jason’ın evinde besleyebileceğiniz bir iguanası var (İguana 2. Fragmanda gösterildi)

• Lucia’nın ayak bileğindeki takip cihazı oynanışı etkilemiyor ve hikayenin başlarında ondan kurtuluyor

• Jason’ın özel yeteneği, Deadeye’a benzer şekilde “zayıf noktaları hedef alma” içeren yavaş çekim modu; Lucia’nın özel yeteneği de yavaş çekim ama tek atışta yüksek hasar veren bir saldırı

• Silahınız açık bir şekilde ortalıkta duruyorsa NPC’ler tepki veriyor, Jason/Lucia yürürken otomatik olarak silahı görünmeyecek şekilde saklıyor

• Oyunda bir görevde köpekbalığı vurmak için kullandığınız zıpkınlı tüfek var

• Lucia’nın bir çocuğu var ama hikâyede büyük bir rol oynamıyor

• Red Dead 2’den tanıdığımız NPC’lere Selam Verme/Tersleme sistemi geri dönüyor

• Vice City, oyundaki açık ara en büyük şehir; Ambrosia ve Port Gellhorn da oldukça büyük

• 2022 sızıntılarında yer alan yere yatma (prone) özelliği oyundan çıkarıldı

• Korunma sistemi alışıldık şekilde; 2022 sızıntılarında TLOU2 tarzı daha dinamik bir sistem gösterilmişti ama bu yerine standart tek tuşla etkinleştirilen sisteme dönüştü

• Red Dead 2’den tanıdığımız çift silah kullanma özelliği geri dönmüyor

Tüm bu bilgiler, daha önce Jason ve Lucia’nın soyadlarını sızdıran GameRoll kaynaklıdır. Kaynaklarına tamamen güveniyorum ve bu bilgilerin doğru olduğuna inanıyorum.

Genel olarak, bu bilgiler beni oyun için daha da heyecanlandırdı. Bu oyun tüm zamanların en iyisi olacak ve bu görüşümün arkasındayım!

3 Beğeni
  1. maddedekinin geleceğini tahmin etmiştim ztn. O değilde aynı anda Jason ile Luciayı nasıl kontrol edeceğiz. Çok merak ediyorum.

:smiley: Sam Houser

5 Beğeni