(A)
Rockstar’dan paso bir şeyler sızdıran @TezFunz2, GTA 4’ün yeni nesil versiyonunun şu anda yapım aşamasında olduğunu ve bu yılın sonlarına doğru çıkış yapacağını söylüyor.
GTA 4’ün yeni nesil portunun ÖZETİ:
Remaster veya Remake değil. Dümdüz port. PC’de ne ise çıktığında PS5’de de öyle gözükecek. Belki 1-2 ekstra ayar olur
Bu yılın başlarında yapılmaya başlanmış ve yıl sonu gibi çıkması bekleniyor
Güncel PC ler için uyarlansa yine iyi. Eski sistemler daha iyi performans veriyor, optimizasyon leş. Anti alaising de eklerlerse tamam, zaten çok eski hissettirmiyor bence
bu videodaki bazı araçlar sanırım gta online da olan araçlar değil mi? çünkü single da pek rastlamadım. bu da demek oluyor ki gta online da süremediğim araçları gta 6 çıkınca sürebilirim
batuhan2941 kesin gta 6’nın grafik hilesini anlamasınlar diye yapmış olabilirler yoksa rockstar games’e gta 6’yı gta 5 grafiğinde yaptın diye tepki vereceğinden korkudan grafiği öyle yaptılar
Hazır Gta 6 Beklenirken Bizde Eskileri Yad Edelim. 10 Sene Önce İzlemiştim Bu Videoyu İlk İzlediğim Anı Dün Gibi Hatırlıyorum.2027 de Gta 6 Pc Sürümü Ertelenirse Gta 6 Versiyonunuda Bekleriz Bu Videonun
Yapay zeka dediniz de acaba oyunda telefon veya bilgisayar içinde yapay zeka olur mu? Yapay zeka ile ilgili bir görev veya içerik koymuşlarsa şaşırmayalım.
Aynen öyle, şaşırmam. İlk tanıtım videosunda sosyal ağ gibi şeyler görünüyordu ayrıca telefonda. Bir de unutmamak lazım ta 2008’de GTA IV’te oyuna internet sitesi koymuş adam bunlar. Her şeyi yapabilirler.
Gta5 de düz web siteleri vardı fakat Gta6 da telefon bilgisayar olayını bi tık geliştireceklerini düşünüyorum. Gta6 daki o 2 kız sosyal medya fenomeni ve canlı yayın falan yaptıklarına göre tiktok benzeri bir platform olacağı ve platform üzerinden yeni insanlarla tanışma ve belkide illegal iş yapabileceğimiz yeni insanlarla tanışabiliriz. Fenomen kızları tanıtmalarının sebebi belkide illegal işlere kalkışacağımız bir diğer ortaklarımız bu kızlar olabilir.
Lucia’nın bir çocuğu olduğunu oyunda öğrenseydik bari ufak detay gibi gözükebilir ama hikayenin akışı açısından önemli bir detay çocuk detayını oynarken öğrenmek var birde böyle öğrenmek var artık bu sızıntıların önüne geçilmeli can sıkmaya başladı
Karakter tekerleği üç seçenek sunuyor: Tek başına Jason, Tek başına Lucia ve aynı anda hem Jason hem Lucia’nın kontrol edilebildiği çift ana karakter modu
Red Dead 2’ye benzer şekilde sınırlı silah taşıma; fazladan silahlar araç bagajında saklanabiliyor
Jason’ın evinde besleyebileceğiniz bir iguanası var (İguana 2. Fragmanda gösterildi)
Lucia’nın ayak bileğindeki takip cihazı oynanışı etkilemiyor ve hikayenin başlarında ondan kurtuluyor
Jason’ın özel yeteneği, Deadeye’a benzer şekilde “zayıf noktaları hedef alma” içeren yavaş çekim modu; Lucia’nın özel yeteneği de yavaş çekim ama tek atışta yüksek hasar veren bir saldırı
Silahınız açık bir şekilde ortalıkta duruyorsa NPC’ler tepki veriyor, Jason/Lucia yürürken otomatik olarak silahı görünmeyecek şekilde saklıyor
Oyunda bir görevde köpekbalığı vurmak için kullandığınız zıpkınlı tüfek var
Lucia’nın bir çocuğu var ama hikâyede büyük bir rol oynamıyor
Red Dead 2’den tanıdığımız NPC’lere Selam Verme/Tersleme sistemi geri dönüyor
Vice City, oyundaki açık ara en büyük şehir; Ambrosia ve Port Gellhorn da oldukça büyük
2022 sızıntılarında yer alan yere yatma (prone) özelliği oyundan çıkarıldı
Korunma sistemi alışıldık şekilde; 2022 sızıntılarında TLOU2 tarzı daha dinamik bir sistem gösterilmişti ama bu yerine standart tek tuşla etkinleştirilen sisteme dönüştü
Red Dead 2’den tanıdığımız çift silah kullanma özelliği geri dönmüyor
Tüm bu bilgiler, daha önce Jason ve Lucia’nın soyadlarını sızdıran GameRoll kaynaklıdır. Kaynaklarına tamamen güveniyorum ve bu bilgilerin doğru olduğuna inanıyorum.
Genel olarak, bu bilgiler beni oyun için daha da heyecanlandırdı. Bu oyun tüm zamanların en iyisi olacak ve bu görüşümün arkasındayım!