bu abiler bilirsiniz sektör de zirve dediklerine göre ps5 de 30 fps çalışacakmış oyun bakalım artık anlatmışlar detaylı
Rockstar bilerek mi yapıyor bilemiyorum, GTA V’te de neredeyse aynısı olmuştu: Oyunu durup durup mevcut neslin son zamanlarında çıkarıyorlar. Konsolu olmayıp konsol alacaklar bence bunu da düşünmeliler. Örneğin yarın öbür gün PS6 çıkar, birden bire eski damgası yer konsolunuz. Bir de Rockstar’ın geçmişte PS3 ve Xbox 360’ta bir süreden sonra “teknik kısıtlamalar” gerekçesiyle GTA Online’a içerik ekleme desteğini kestiğini hatırlatırım.
Bir de bilmiyorum sadece bende mi bu var, GTA V çıkmadan önce her gün yeni tanıtım videosu gelse de izlesem diye içim içimi yerdi. Bir an önce oynamak için sabırsızlanırdım. Oyunu çıktığı zaman alıp (2011’de aldığım bir PS3 vardı) gayet keyifle de oynamıştım, sonra PC için de almıştım. Fakat GTA VI’da neredeyse sıfır heves. Sadece çıksa da görsek diyorum meraktan. İkinci video geldiğinde çok ufak bir mutluluk oldu sadece. Öyle V’teki kadar acayip bir oynama isteği yok içimde. Tabii aradan çok zaman geçti, bu arada daha da büyüdük, iş sahibi olduk, yeni sistemlere geçtik falan. Cidden oyun çok gecikti. On üç sene nedir arkadaş ya. O zaman doğan çocuklar liseye başlayacak neredeyse.
PS5e çıkaracaklar daha sonra PS6 versiyonu çıkarıp yine satacaklar.PS7 ve PS8 versiyonundan sonra PS8nin son 2,3 yılında gta 7yi çıkaracaklar.
Rockstar budur.
bence bir 10 sene yeni gta görmeyiz
10 sene az oldu 15 sene diyelim biz ona gta 6 çıktıktan sonra 15 sene tabi artık çocuklarımız oynar gta 7yi
hatta 10 u bırak ben rockstar dan başka bir oyun yapacaklarını düşünmüyor uzun bir süre bir video da görmüştüm 2 trailer da da rockstar ın kulandığı logo beyaz buda şeymiş [Rockstar Toronto] [Rockstar North] vs bir çok böyle farklı ülkelerde ki rockstar çatısı altında ki firmaların sadece gta 6 üzerinde çalıştığı anlamına geliyormuş buda böyle bir bilgi
Gta 6 dan Sonra Sırada Bence Max Payne 4 Ve Rdr 3 İçin Kolları Sıvıyacaklar Belki Bully 2 İçin Tekrar Yapma Kararı Alabilirler Bir Ara Bully 2 Yapılacaktı Ama Sonra Proje İptal Edildi
bence rdr 3 ya bully zor diye düşünüyorum şuan max payne remake yapıyor da olabilir diye söylentiler de dolaşıyor bakalım ben o zaman 40-50 yaşında olurum herhalde
Bencede Bully 2 Zor Gibi Ama Bellide Olmaz Rockstar Bu Sonuçta Rdr3 Garanti Sıraya Sokulur Gta 6 dan Sonra. Max Payne Remake Arka Planda Geliştirliyor Diye Söyleniyor Onun Dışında Max Payne 4te Olabilir.Adamlar Gta 6 Online PS7,PS8 Sürümü Derken Gta 6 nın Sütünden İyice Faydalanacak Gta 5 Gibi Sonra Gta 7ye Sıra Gelecek.Birde Eskiden Tokyoda Geçen Gta Oyunu Geliştiriliyordu Sonra Son Anda İptal Edildi Diyede Söylentiler Var.
evet ya bende aynı düşünüyorum 15-20 sene gta 6 ve online içeriklerine hazır olalım bence gta 5 deki gibi olur gta 6 çıkar bir süre sonra online sonra online ile beraber pc ye gelir sonra sabahlar olmasın
Aynen Birde Gta 6 Pc Çıktıktan Sonra Modlama Desteği Açılsın O zaman Tofaş Doğan.Exe,Mercedes-Benz Axor.Exe Ve Mercedes-Benz Travego.Exe,Mercedes-Benz Conecto.Exe
Doğan modu efsane olcak ya sahil kenarında son ses şarkıyla gezmesi güzel olur
Yok arkadaş gta faslı bende gta 4ten sonra bitmiş ya. İlk çıktığı zamanlar pc yoktu cafede falan oynardım, ilk gördüğümde de dibim düşmüştü yıllarca oynadım suyunu çıkarttıydım artık aw. Hatta 2013 falan olması lazım zottirik €vkurun itelediği siyah gri kasa kespır marka ati kartlı pc aldıydım 1300 liraya da 1600pxde kasıyor diye 1024 px ç*k ekran pencere modunda oynadıydım kaç sene… Şu mesleğin içinde olmayanlar çok şanslı la. Ben bunları görünce tereciye tere satmak gibi geliyor kendime aşırı kızıyorum. E bir zahmet hangi devirdeyiz koca şirket, yapacak tabii ben mi yapacam falan dedirtip bunalıma sokuyor beni. :d
bunlara bakmaktan kafayı yedim
Çingen Kasa Transit İle Sahile Pikniğe Gitmekte Efsane Olur.Birde Temsa Safir Ve Mercedes-Benz Tourismo İle Vice City Turları Özelliklede Sahil Kesimlerini Turlarsın.
Buda iyiymiş listeye ekledim