Grand Theft Auto VI - (GTA 6) Ana Konu

PS6 tehlikesi. Araya girmez umarım…

1 Beğeni

valla ps6 yakın gibi duruyor ama bakalım ya bence max 2028 de gelir ya pc ye çünkü fragman full ps5 den alınmış ya bence min 3060 bandında oynatır diye düşünüyorum oyunu tabi 6000 serisine denk gelecek galiba pc ye çıkması

Bir de şu var. PC’ler eskisi gibi değil. Çok gelişti. Rockstar’ın PC’yi 2. plana atması şimdi daha da sıkıntılı. Bu da dikkat çekici bir nokta.

1 Beğeni

PS5 hayal kırıklığı olduğu için ve Gta6 gibi bir oyun için konsol ilk etapta şart olduğu için PS6 hiç olmadığı kadar yakın olabilir fakat Gta6 dan önce çıkış yapabilir mi orası muamma. 30fps söylentisi gerçekten doğru ise SONY PS6 yı geliştirmeye başlamış olabilir fakat Rockstar tüm ekran görüntüleri Ps5 den almış ve trailer akıcı olduğunu düşünürsek ve onunda Ps5 den kaydedildiğini düşünürsek Ps5 60fps oynatabilir.

1 Beğeni

evet bakalım nasıl olacak adamların hep ana odağı konsol oldu ya

Playstation 4 ile playstation 5 arasında 6 sene var. Ps5 çıkalı 5 sene olmuş bile. 2026 3. çeyrek göz kırpıyor.

kesinlikle katılıyorum ps5 şuana kadar 75 milyon kadar satmış dediğin gibi 60 fps çıkarabilirler çünkü ciddi rakam öyle umuyorum çünkü bu oyun ps5 ve xbox seriesx/s için yapılmaya başlandı bir nevi ama ben 45 e de razıyım
:smiley: bence 1 seneyi de iyi optimize etmek için ayırdılar ki bunlar yapıyor ya optimize olayını yağ gibi akıyor her zaman ama PS6 yakın ya zaten o kesin bakalım nasıl olacak

2 Beğeni

26 Mayıs 2026’da Pc Oyuncuları

2 Beğeni

2027 veya 2028 yılı PC Port’u için çok ütopik olur. Ben 6 ay sonrasında çıkartacaklarını düşünüyorum. O altı ayda zaten istedikleri satış miktarının fazlasını yakalayacaklarını düşünüyorum. Sırf bu oyun için PS5 & PS5 Pro alacak insanlar kendi çevremde dahi var.

3 Beğeni

Ps oyuncusu değilim kullanmasını da bilmem ama Oyun ön siparişe açıldığı gün ps5 pro yu alıp eve koyduğum gündür pc ye çıkınca da satıp pc ye geçiş yaparım

3 Beğeni

aynı fikirdeyim

1 Beğeni

Yani şuan için herkesin planı o şekilde. Gta6 oynamak isteyenler PlayStation için konuşuyorum pro almak daha mantıklı sonrasında pc için çıkınca kimse konsolun yüzüne bile bakmayacak.

PC için GTA6 çıkınca konsollara yapacağımız muamele

Konsolla oyun oynama özürlüsü olabilirim :smiley: Konsolla asla oyun oynayamıyorum yıllardır elim klavye mouse + direksiyon seti vs. alıştığı için mala bağlıyorum konsolu elime alınca. Buna alışmanın bir yolu var mıdır?

4 Beğeni

Ben zamanında ps4 ile cod mw2 oynamıştım ama kola alışamadım için klavye mouse takmıştım :grinning: eğer GTA6 konsollarda klavye mouse desteklerse klavye mouse devam.

1 Beğeni

Take-Two Interactive Mafia: The Old Country’i çıktığı gün hem konsollara hem de PC 'ye getiriyor. Ama GTA VI’ı sadece konsola çıkartıyor. Yıl olmuş 2025. Teknoloji okyanusuna sahibiz. Aynı anda birden fazla platforma çok rahat geliştirme yapılabiliyor artık. Çok yanlış bir politika.

6 Beğeni

Dünya da konsol pazarı çok büyük işte özellikle amerika da politikası böyle adamların yapacak bir şey yok ya bunlar farklı olunca işte sektör öncüleri gibi :joy: nediyorlarsa herkes okey olduğu için

Pc deyken xbox gamepad i ile alışmaya başlamıştım :sweat_smile: diğer türlü de fps biraz zor olabilir konsol da ilk önce tps oyunlarını oyna derim daha kolay alışırsın tabi el yatkınlığı da lazım :sweat_smile:

1 Beğeni

çok rahat geliştirme yapılabiliyor artık derken hangi oyunlar mesela? Büyük çaplı bütün oyunlar aynı anda her yere çıkmaya çalışıp optimizasyon anlamında dibe vuruyor son 5 6 yıldır. Konsollara özel çıkan oyunların cila kalitesini asla tutturamıyorlar. PC de ancak en üst seviye bir cihaza sahipseniz bu optimizasyon etkilemez sizi,steam her büyük oyundan sonra şikayetlerle dolup taşıyor. Rockstar, CD Projekt gibi acemilik yapmaz yani.

2 Beğeni

bu abiler bilirsiniz sektör de zirve dediklerine göre ps5 de 30 fps çalışacakmış oyun bakalım artık anlatmışlar detaylı