Grand Theft Auto VI - (GTA 6) Ana Konu

Üzücü ama bir müddet sonra PC’de akılır.

:smile:
https://x.com/babadoookie/status/1919766583074853168?t=xJeKMyWy-5Amqhq0EzQ4zQ&s=19

2 Beğeni

Fotoğrafı görünce istemsizce duygulandım :relieved:

2 Beğeni

dün taze taze değerlendirdik. oyun sektörüne birçok yenilik katacak. çıktıktan sonra gta 6 esintisi taşıyan oyun motorları için geliştirilmiş toollar göreceğiz.

5 Beğeni

Keşke böyle bir şey olsa ama imkansız.

12 Beğeni

1 Beğeni

PS 5 Pro da belki bir ihtimal 60 fps görürüz o zaman

1 Beğeni

evet ya bakalım 35-40 olsa düz ps5 de bence fena olmaz diyecem de bu rockstar yapıyor ya :smiley: tabi bunu söylemek için çok erken bakalım

Gta Online ne olacak bununla ilgili bir şey paylaşıldı mı? Arada kaynamasın bir bilgi.

Hayır şuanlık sadece hikaye online kısmı yine sonra çıkar diye düşünüyorum ama göreceğiz bakalım

https://x.com/dexerto/status/1920487121040626127?s=46
Güzel ayrıntı :joy:

Buda facia ekibinin Türkçe dublajı. Rockstar games yapmaz ama facia yapabilir. GTA Vice City içinde dublaj yapmıştı hatta GTA San Andreas içinde dublaj yapıyordu şuanda ne aşamalarında bilmem ama.

5 Beğeni

yapılmış en iyi inceleme.
2000 den beri aralıksız oynarım. bu adamlar çıldırmış. hareketli yansıma özelliğinden tut, çöp üstünde gezinen kedi rakun vs, ter özelliği, araçtaki yağmur sonrasının, yan aynadaki yansımalar. dilencinin para istediği esnada adamın elindeki şişelerin hareketi, bozuk paraların hareketi, ışıkların (güneş-kapalı yerdeki ışıklar da dahil) vuruş açıları ve bütünselliğin korunması… vs vs vs zıvanadan çıkmış kalitede Rockstar :smiley:
ayrıca bazı forumlarda PC’ye entegre sürecinin ilk yıl içinde kesin olarak getirileceği belirtilmiş. umarız tez olur :grinning:

6 Beğeni

Mena fiyatını sadece 2 dolarcık düşürüp oyundan daha pahalıya dlc satan PARAdox’un EU5’i de Türkçe çıkıyor, ondan önce Victoria 3 Türkçe çıkmıştı, bu oyunların Türkiye kitlesi dar ve neredeyse metin tabanlı.

Türkçe çıkmazsa ruskilerden indiririm.

2 Beğeni

Kesinlikle harita. 2 ada mı var o belli değil. Göreceğiz… (Rockstar’ın verdiği mp4 videosundan screenshoot aldım. En temiz hali bu. AI karıştırmayın ayrıntılar net değil bozar.)

2 Beğeni

yani 6 bölge var olma ihtimali yüksek ya köprüyle baya yol gitme mevzusu olacak muhtemelen sıkıntı şu bence 2026 nın başına kadar sanki yeni trailer görmeyiz gibime geliyor ama tabi bakalım :slight_smile:

pc ye çıkması 2028 yılındaymış benim duyduğum o yönde

genelde 1 sene sonra çıkıyor ama hep işte artık dediğin gibi dünya da konsol pazarı en fazla pay sahibi olunca bide rockstar da şey de var her bilgisayarda çalışsın kafası :smiley: muhtemelen dediğin gibi çıkacak

1 Beğeni

Gta V önce 2013’te PS3’e çıkmıştı. O yıl PS4 çıktı. Araya PS4 girince, 2014’te PS4’e, 2015’te PC’ye çıktı. PS6 çıkmazsa 1 seneyi geçmez heralde.

1 Beğeni

Şuan için oyun 2026 da konsollara çıkacak. Rockstar fazla para kazanmanın yollarını arayan firma bu yüzden konsollara beraber pc ye çıkması zor. Olabildiğince çok konsollarda GTA6 satılmasını isteyecektir. Ardından da pc ye çıkarıp ordan da para kazanmak ister fakat sene olmuş 2025 hala aynı politikayı izleyecekmi bilmiyorum ama 2028 e kadar da bekleteceğini zannetmiyorum. Gta5 2013 de konsollara 1.5 yıl sonra ise 2015 de pc çıkış yaptı. Aradan 10 sene geçti ve en fazla 1 sene sonrasında çıkış yapacağını düşünüyorum. 2027 yaz yada sonbahar gibi.