SCREENSHOTS:
ARTWORK & WALLPAPERS:
SCREENSHOTS:
ARTWORK & WALLPAPERS:
bu oyun başka bir mesele ya allah sonumuzu hayır etsin ![]()
İşin yoksa PC için 1 sene daha bekle. Ah Rockstar. PC oyuncuları kuduracak beklerken.
Bu kadar bekleniyor madem bu meret, alın bi konsol. PC’ye göre çok daha ucuz.
Hocam tüm oyunları bilgisayarda oynayabiliyoruz ve yıllarını bilgisayara vermiş ve bilgisayarcı bir insanın konsolla işi olmaz çünkü her işini bilgisayarda hallediyor konsola gerek yokki. Ama sırf önce konsolda satalım paranın gözüne koyalım diyip 1 sene bilgisayarı bekleten firma için konsol almak bilgisayarcı insanları çıldırtıyor.
sırf fifa ve cod için konsol insanlar var zaten amaçları farklı ikisinin ki dünya da konsol pazarı pc den daha büyük olunca normal bu durumlar ![]()
size kim 2027’de pc ye çıkacak dedi bilmiyorum ama öyle birşey yok yani açıklama yok diye biliyorum
2025 te çıkacağını zannederken 2027 de pc ye gelir tahminleri vardı o zaman doğru orantı 2028 de pc ye sarkması lazım
rockstar pc optimazsyonunda sıçar her zaman yani pc ye gelmesi öyle kısa sürmez sırf bu yüzden ps5 aldım geçen yaz
rockstarın öyle hemen parayı vuralım gibi bi acelesi olmadığını herkes biliyo bence, yani bu adamlar istedikleri kalite optimizasyona gelene kadar pc ye çok zor çıkar yakın vakitte
PS5 alıcam bende. Bekleyemem abi PC’ye çıkmasını.
GTA 6’da Olacağı Onaylanan Yan Etkinlikler:
Golf
Bilardo
Avcılık
Balık Tutma
Dalgıçlık
Motokros
Kano Yapma
Striptiz Kulübü
konsolu olan arkadaşlar istek listenize ekleyebilirsiniz
Muhtemelen artık ertelenmeden belirtilen tarihte çıkış yapacak. PS Mağazasına resmi olarak eklenmiş.
Ön siparişe açın da alalım güzel kardeşim,fiyatlar uçuyor sürekli.
Umarım türkçe dil desteği ile gelir rockstar şaşırtır bizi
Uçuk fiyatlar diyorlardı 100 dolarlar felan duydum birde mevcut konsollara çıkaracaklar ise bunu var mı grafiklerde kaldıracak konsol PS 5 Pro var bende ama 60 fps vermeyecekse tadı olmuyor 30 fps alışan insanın gözüne batıyor
Ps5 GTA6yı 60fps de oynamazsa vay Sonynin haline. Ps5 hayal kırıklığıydı millet Ps5 pro iyi olur derken ordanda bi gol yedik. Yapacağınız playstationın
Rockstar hicbir zaman konsollara 60 fps oyun yapmak için uğraşmaz. GTA5 de bile PS4 sürümü gelişmiş grafiklerle yine 30 fps sabit gelmişti. Ben 25 yıllık konsolcu olarak o kısma fazla takılmıyorum açıkçası. Yeter ki oyun güzel olsun. He bu arada biz Türkiyede yaşadığımız için 100 dolar 200 dolar farketmez artık bize fiyat algısı kalmadı bende.
Çok küçük bir ihtimal PS5Pro için bir performans modu koyabilirler ama gerçekten ihtimal vermiyorum. Bu kadar detaylı yoğun bir oyunun 4K60FPS çalışması için insanüstü performans göstermek lazım. Mesela Horizon Forbidden West şuan PS5te en iyi çalışan açık dünya oyunu ama onda da şehir yapısı ve böyle bir yoğunluk yok o şekilde 4k60 çalışabiliyor. Onun dışında örnek yok zaten.
PC’ye gelmesi 6 ay deniliyor. Bu doğru olabilir, sonuçta 15 yıl önceki teknoloji ile şu zamanki fark arasında dağlar var. Ayrıca 2. fragmanda “in-game footage” olarak tanıtıldığı için, birkaç sahnede PC portu üzerinden alınmış olan cutscene’ler farkettim. Yanılıyor olabilirim fakat PS5 üzerinden görüntü alınarak bu kadar gerçekçi grafikler sunabilmek mucizedir kanımca. Sonuç olarak PS5’de PC’nin yarısı kadar teknoloji yok. Oyun çıkış yaptığında bu fragmandaki grafiklerden daha iyi seviyede olacağını düşünüyorum. PC Port’unun çıkış yaptığı zamanda ise şu grafiklerin “2-3 kat” daha iyisini göreceğimizden şüphem yok.
30 fps olacak diye söylentiler var.