Grand Theft Auto VI - (GTA 6) Ana Konu

Part 2 yayınlandı

Az önce izledim. Jason Luciayı karşılıyor. Eğer ki hapishane sahnesi başta olursa bu Jason ile Lucia önceden tanışıyor demek.

11 Beğeni

yayın patlar beyler

3 Beğeni

GTA 5den tanıdık karakter yokdu değil mi ? İzledim de karakterlere çok dikkatli bakmadım.

şu ortam nedir böyle ya

5 Beğeni

17 Beğeni

yeni ayet inmiş hadi h.o

1 Beğeni

Mount Kalaga National Park diye bir mekanmış burası

15 Beğeni

GTA VI’da 6 adet ana mekân olacak. Bunlar şöyle:

Vice City — Amerika’nın ihtişamı, koşuşturması ve açgözlülüğü tek bir şehirde toplanmış. Her mahalle farklı bir şey sunuyor: Ocean Beach’in pastel art deco otelleri ve parlak beyaz kumlarından, Little Cuba’nın hareketli fırınlarına ve Tisha-Wocka bit pazarının sahte markalarına kadar, dünyanın kruvaziyer gemisi başkenti olan VC Limanı’na uzanan bir çeşitlilik mevcut.

Leonida Keys — Bu tropik takımadalardaki yaşam gösterişli değil ama huzurlu. Keyfinize bakın, bir şezlong kapın ama dikkat edin — Amerika’nın en güzel ve en tehlikeli sularının hemen eşiğindesiniz.

Grassrivers — Bu ilkel genişlikte yüzeyin altında ne olduğunu asla bilemezsiniz. Timsahlar en ünlü cazibe merkezi olabilir, ancak mangrovlar arasında çok daha ölümcül yırtıcılar ve tuhaf keşifler sizi bekliyor.

Port Gellhorn — Ucuz moteller, kapatılmış cazibe merkezleri ve boş alışveriş merkezleri turistleri geri getiremeyecek, ancak bu bir zamanlar popüler olan tatil beldesinde yeni bir ekonomi doğuyor. Bu ekonomi, malt likörü, ağrı kesiciler ve enerji içecekleriyle besleniyor. Bir arazi motosikletine atlayın ve cüzdanınıza sahip çıkın.

Ambrosia — Leonida’nın kalbinde Amerikan sanayisi ve eski usul değerler ne pahasına olursa olsun hüküm sürmeye devam ediyor. Allied Crystal şeker rafinerisi insanlara iş imkanı sağlıyor, yerel motorcu çetesi ise neredeyse geriye kalan her şeyi sunuyor.

Mount Kalaga — Eyaletin kuzey sınırındaki bir ulusal anıt olan Mount Kalaga, birinci sınıf avcılık, balıkçılık ve arazi sürüş parkurları sunuyor. Çevredeki yemyeşil kırsal alanda hükümetin gözlerinden uzak yaşayan dağlı mistikler ve paranoyak radikaller bulunuyor.

14 Beğeni

Baba bu nedir yaa :heart_eyes:

1 Beğeni

şimdiden pc kaldırır mı diye düşünmeye başladım xD

1 Beğeni

3 Beğeni

Sitesinde hala PS XBOX yazıyor. Madem 1 sene uzattınız bari PC ile beraber çıkış yapsın

6 Beğeni

Aynen öyle ama maksat konsoldan para kazanmak.

PC ye çıkması 2027 yi bulur.

https://x.com/hxrleysivy/status/1919764531724591420

5 Beğeni

Umarım optimizasyonu iyi olur nereye baksan detay çıkıyor. AMD Ryzen 5 5600 ve Asus TUF 3070 orta ayarlarda oynatır üstü zor gibi. Upgrade şart oldu.

1 Beğeni

Detaylar yani nesne/varlık sayısı çok iyi ama renk ve aydınlatma olarak bakıldığında GTA V grafiklerinin üstüne pek bir şey konmamış gibi. Zaten fazlasını kaldırmaz mevcut konsollar muhtemelen. Renklere biraz dikkatli bakarsanız GTA V ve RDR 2 gibi gelecektir gözünüze. Oyun olduğu çok belli oluyor bir de, kesinlikle örneğin MSFS gibi gerçekçi durmuyor. Gerçekle ayırt etmesi çok kolay olur. Ama bu bir eksi olarak algılanmamalı. Kişisel olarak grafikte gerçekçiliği tercih etsem de kişiye göre değişiyor bu tabii ki. Kimi insan da oyunun oyun gibi görünmesini isteyebiliyor. Belki Rockstar da böyle istemiştir, kim bilir.

Şunu GTA V diye yaysak yemin ediyorum birçok inanan çıkar. :smiley: O derece yakın duruyor grafikler. Bu saatten sonra da değişeceğini sanmıyorum.

Series S açacak bunu, optimizasyon için fazla endişelenmeye gerek yok bence

1 Beğeni

PCler mefta büyük ihtimal, pcye çıktığında 4060lar falan medium ayarda oynayacak gibi :smile:

1 Beğeni