İngilizce öğrenmek isteyen gitsin altyazılı film izlesin. Salın şu oyun piyasasını. Papua Yeni Gine’nin bile dili var oyunlarda cahil herifler.
Bence Rockstar’ın sessiz davranması tamamen bir marketing stratejisi. 2022’de sızıntıda yeterince şey gördünüz bu kadar yeter gibi düşünüp bir bilgi yayınlamadıklarını düşünüyorum. Ama eğer gerçekten sonbaharda çıkacaksa artık bu sessizliği bozmaları lazım. En az 7, en fazla 9 ay kaldı çünkü sonbahar dönemine
Şunu fark ettim gta 5 ilk youtube videosu 2 kasım 2011 de atılmış ikinci video ise 30 nisan 2013 de atılmış .Gta 6 da böyle olabilir.
Benim oğlum sakattır.
Bu sene bu oyun çıkmaz daha hiçbir şey yok ortada bu sene erteleme olmadan çıkacağını düşünmek zor
En kötü, Mayıs-Haziran gibi 2. Trailer çıkar. Eylül gibi ilk Gameplay görürüz. Ekim-Kasım gibi de oyun piyasaya sürülür. Bence geç kaldıkları bir durum yok halen. Ayrıca yeterince gördünüz dercesine zamanında yapılan sızıntının acısını çıkarttırıyorlar. Sonuçta az, uz şeylerde görmedik.
böyle profosyonel bir bir firma ‘’ yeterince gördünüz daha da yok size ‘’ gibi saçma şeyler düşünüp buna göre tavır alıcak bir firma olmadığını hepimiz biliyoruz bence, ayrıca oyuncuların bir suçu mu varda böyle saçma bir kafaya girsinler ayrıca eylülde gameplay verip 1-2 ay sonra oyunun çıkacağını düşünmek rockstardan bi haber olmak demektir, rdr bu duruma çok güzel bir örnek, bu oyun 2026 ilk çeyrekten önce çıkamaz kolay kolay, daha 2. fragman, gameplay fragmanı ve karakter fragmanları var gta 5 baz alırsak, buda 2025 son bahar düşüncesine inanmayı güçleştiriyor, take two’nun açıklama yapmasındaki amaç yatırımcıların içini rahatlatmak, bunu az çok tahmin eder zaten bir çok insan. Kimse aceleyengelmiş bir oyun görmek istemez, varsın dört dörtlük çıksın ama 2026 nın sonunda çıksın hiç önemli değil, ilk etapta konsollara geleceği için çokta problemli çıkacağını zannetmiyorum zaten
2.traileri görmedik daha asıl tarihi 2.trailerden sonra konuşmak daha mantıklı geçmişte take two yaptıklarına bakılırsa 2.trailerden sonra +1 sene daha koymak gerekiyor yaklaşık bir çıkış tarihi belirlemek için
Oyunun yapımına bir noktada sıfırdan başlandığı söyleniyor.
Harbiden bu arada.2017,2018 civarı söylentiler hep güney amerika,narcos temalı hikaye falandı.Şimdi böyle olmadığını öğrendik.Acaba söylentiler doğrumu?
Gerçekse de normal, yani sonuçta oyunun geliştirildiği ve çıkışına az kaldığı, yüksek ihtimal şu anda bilgisayar için geliştirildiği de bilinen bir şey. Bundaki ilginçlik nedir, tam anlayamadım? Öyle vay anasını ya falan dedirtecek bir şey değil. Bunu yapan kişiye daha etkili bir şeyler yapmayı düşünmesini öneririm. Tabii ki insanlara bunun gerçek olmadığını belirterek Sonuç olarak zerre heyecan uyandıracak bir şey değil.
Bu yayıncının sunucusuna katılarak yazılanlardan fake olduğunu öğrendim. Muhtemelen gerçek bir tester değil veya gizli öyle ama gizli tutuluyor. Bu eğer gerçekse oyunun uzun zamandır test aşamasında olduğu iddiasını kanıtlar nitelikte.
Grand Theft Auto VI oynuyor yapmak o kadar da zor değil geliştirici portalı üzerinden böyle rich presence yapılabiliyor o yüzden orda yazıyor diye gerçekten de Gta6 oynuyor anlamına gelmez.
Watch dersek noluyor acaba ? Merak ettim ama bu fakese eğer virüs girme ihtimali var.
Aman hocam üstüme kalabilir ben basmadım şahsen.
Evet, sunucu sohbet mesajlarında bir program aracılığıyla yaptığını yazmış. Diğer üyelerde o şekilde yapacaklarını yazmışlar. Hatta bazıları da bunu yaparsak Rockstar dava açabilir falan yazmış.
Şunu fark ettim ben. Rockstar müzik konusunda bütçeyi güzel kullanılmış. Theme song konusudna en güzel oyun serisi bana göre GTA. Oyun içindeki müzikler harika. GTA 5de genelde Self Radio takılıyorum ama only girl (In the World) şarkısı harika. GTA VCde Flash FM radyosu çok harika şarkıları var. Özellikle Self Control. Yani Rockstar games şarkılara bütce ayrılıyorken neden Türkçe dil desteğine bütçe ayırmaz ? Tamam oyudna şarkıda önemlide biz Türk olarak GTAya Türkçe dil desteği istiyoruz.
yine ortada yarına dair trailer2 söylentisi var.