Grand Theft Auto VI - (GTA 6) Ana Konu

bence bu oyun ertelenecek gibi duruyo ya bilemedim şimdi

bu nasıl oyun olacak böyle :smiley: gökdelenden pahalı :smiley:

2 Beğeni

soldakini şimdi yap en az 5-10milyar dolar tutar

3 Beğeni

Neyseki ECS lobisi olarak beklemeye alışığız.İkinci fragman bir sonraki yüzyıldada gelebilir bizim için sorun yok.

https://www.take2games.com/ir/news/take-two-interactive-software-inc-report-fourth-quarter-and-18

2 Beğeni

ertelenmeme gibi bir ihtimal yok 1000 insan gücünde yapay zeka geliştirmiyor.
500 günde istediklerini bize gösterdikten sonra yapmışlar mıdır evet müthiş bir gizlilikte ama işin raconu bu çok büyük devasa bir yapım öyle böyle değil.
artık 2026 denilsin rahat rahat sorunsuz gelsin.

2 Beğeni

abi bence de 2026 olsa bile 1. ve 2. çeyrekte çıkar diye düşünüyorum bakalım gameplay trailer gelsin isterse 2026 nın sonunda çıksın ya :smiley:

Benim düşüncem hep sabitti. Ertelenmeyeceğini düşünen tek kişi olabilirim. :grin:

2 Beğeni

gta 6’yı youtubeda game kategorisine eklemişler bunu paylaşıyorlar da 15 mayıs’ta take two invesment call var. oradan sonra da trailer 2 gelir diye beklenti var.

eğer ertelenmezse yaz boyunca hadi diyelim 4 aylık bir süre var tanıtımda çok baskın bir şekilde ortalık karıştı diyelim tamam da arkadaş yani pc’ye çıkmıyor konsola çıkıyor orada optimizasyona daha kontrollü ve güveniyorlar. tamam bu da hadi diyelim.

çok muamma var. 2026 ilkbahar güzel bir zaman olurdu. endişem bu oyun bir şeyleri değiştirecek güçte maalesef bazı açılardan olumlu olduğunu düşünebilirsiniz ama olumsuz durumlar da var. bunların paraya aç olması, gtarpyi komple almaları, değişik bir düzen kuracak olmaları.
artık öyle araba sür sağa sola ez takıl kafası dışında.

@HasanOfke

Çıkış tarihini 2025 gösteriyor. Sadece bir tahmindir. O bilgiyi boş bırakmamak için en olası veriyi yazmışlardır. Kimse ortalığı karıştırmasın.

3 Beğeni

şuraya bak bu konu 2020de açılmış 2025e geldik hala oyunun net çıkış tarihi belli değil :smiley: 15mayısta da bu oyunun 2.fragman duyurulmazsa 2026ya ertelenir

şakkk road trip hahahhaha ne ecs si karşım araba süreceğiz amerika yollarında

2 Beğeni

yani buda bir göz kırpıyor sonuçta 2K Take-Two Interactive ya bağlı :smiley: belki biliyorlar gta 6 nın çıkışını ondan önce çektiler tarihi :smiley: her şey 15 mayıs da ki mali toplantıda belli olacak ya

1 Beğeni

GTA V’in çıkış tarihi 17 Eylül 2013, Salı gününe denk geliyor. Borderlands 4’ün ilk çıkış tarihi 23 Eylül 2025 tarihi de Salı günü.

23 Eylül 2025 Salı günü GTA VI’in çıkış tarihi olabilir mi acaba? Hadi hayırlısı.

Bu nasıl bir rastlantı?

Borderlands 3 → 13 Eylül 2019 Cuma
Borderlands 4 → 12 Eylül 2025 Cuma

GTA V → 17 Eylül 2013 Salı
GTA VI → 23 Eylül 2025 Salı ?

1 Beğeni

Eylül ayında çıkacaksa peki o zaman 2. Trailer nerde? Mayıs ayına girdik daha ne 2. Trailer var ne foto var. 4 ay kalmış söylenen tarihe böyle saçmalık olmazki. Aralık Ocak gibi 2. Trailer yayınlansaydı sonrasına yazın fotoğraf ve birkaç bilgi paylaşılır ardından eylülde çıkardı. 1 trailer ile oyun mu çıkar yada çıkışa 1 ay kala mı trailer yayınlanacak. Yıllarca Gta Online nin ekmeğini yediler sonra hadi Gta6 yapalım diyip kısa sürede oyun çıkarmaya çalışıyorlar milleti de boşuna heveslendiriyorlar.

15 Mayısta 2. Trailer, 23 Eylül ya da Ekim-Kasım gibi çıkış. Buna engel bir şey yok şuan.

23 Eylülde Mafia: The Old Country de çıkabilir. Bu ihtimal daha yüksek.

olay da o ya adamların trailer a yada bir görsele ihtiyacı yok ki zaten milleti heyecanlandırmasını biliyorlar :smiley: iki görsel iki yazı tamam arkası sağlam olunca firmanın bakalım nasıl olacak

Bence benim tahminim söyle; Çıkışa bir kaç ay kala 2. trailer eklenecek ve o trailerde net çıkış tarihini göreceğiz. Bazı firmalar net çıkış tarihini trailerde paylaşıyor.

Strauss Zelnick, insanların hype’lanmasını istiyoruz demişti en son yaptığı röportajda. Bence çıkışa kısa bir süre kala 2. trailer yayınlanacak, ve tahmin edilene göre oyunun ayrıntılarını içeren uzun bir trailer olacak. Sonrasında oyun belirtilen tarihte çıkış yapacak. 3. Trailer vs. ben şahsen beklemiyorum. Çünkü çok zamanları kalmadı.

2 Beğeni

bazı insanlara göre eğer sızıntılar olmasaymış şuan çoktan 2.fragmanı izlemiştik falan diyorlar

Bende sebebinin bu olduğunu düşünüyorum. Sızdırıldığı için 2. fragmanın ceremesini biz çekiyoruz.