Grand Theft Auto VI - (GTA 6) Ana Konu

Ertelenmemiş bir Gta oyunu tarihte zaten yok.2026ya Ertelenmesi doğrudur muhtemelen.
Bu arada %101 gerçekleşmeyecek ama ben bu oyunun patlamasını istiyorum.Rockstardan
Sam hauser,Laslow gibi isimler ayrıldığından beri çıkan projelerin durumu ortada.
Fakat çok güçlüler.

ertelenecek zaten asıl tanıtım ertelenme süreci ve ilk verilen sözde çıkış tarihinden sonra başlar ve her şeyi gösterirler yavaş yavaş.
gta6 da olsa mal maldır.

şu an ne olursa sonbaharda çıkacak hiç görmediğimiz bir gta oyunu rezil durumda olur.

sam houser değil dan houser ayrıldı ve rockstardan ayrılan insanlar gta 6nin ekibindeydiler yani gta6ya büyük katkıları sağlamışlar öyle ayrılmışlar. özellikle dan houser senaryo kısmındaydı. gta 6nin senaryosunu yazıp öyle çıkmış ve kardeşi sam houser de senaryoyu ellemez zaten

3 Beğeni

Ben halen daha erteleneceğini düşünmüyorum.

3 Beğeni

2 gün önce baktığımda 13 gönderiydi şimdi 11

1 Beğeni

buradan bir şey çıkabilir bence

İyiye paranoyak oldu herkes. İllaki çıkacak. Yeter ki sağlam çıksın. Abuk subuk sorunlarla çıkmasın. Sapasağlam taş gibi çıkacaksa 1 sene ertelemeden bir şey olmaz.

1 Beğeni

ilk konsola çıkacağı için taş gibi olur diye düşünüyorum sonra pc de nasıl oluyor rdr 2 problemliydi biliyorsunuz :smiley: ama tabi teknoloji gelişti 12 sene önce çıkmış gta 5 ya :smiley: 12 hadi buna 11 senedir yapılıyor diyelim :smiley: bence ertelenmez herhalde ya bekleyip göreceğiz yine :slight_smile:

1 Beğeni