zuhahahahahahahahahh indirim
balon patladı
belliydi böyle olacağı
7 ocak 2025 18:00 lobisi ses ver
Ecs mi önce gelir yoksa GTA 6 mı ?
27’yi bozmamak için gönderi silip öyle paylaşıyorlar topluluk en sonunda s*ktiri çekecek
Oyun güya yetişirse 2025 de çıkacak ama daha ikinci trailer yok. Rockstar fena patlayacak gibi. Durumun farkındalar oyun bitmediyse 2026 da anca çıkar. Öyle olursa 2025 üçüncü çeyrekte anca yayınlanır. Trailer yok Gta 5 devam.
27, 2 Temmuz 2025 olmasın. 2.7.2025 oyunun çıkış tarihidir belki. Olur mu olur. Niye olmasın?
Amerika’da tarihler ay/gün/yıl şeklinde belirtiliyor, ya 7 Şubat çıkarsa
O zaman ihtimaller:
-
2.7 ise 2 Temmuz çıkış tarihi
-
7.2 ise 7 Şubat 2. fragman tarihi
2.7 çıkış tarihi olamaz temmuzda çıkış yapacak bir oyun için hiçbir şey belli değil 2027 diyelim biz ona
Oyunun çıkış tarihi aslında az çok belli. Take Two CEO’su Sonbaharı işaret etmişti çıkış ayı olarak. Çünkü Yaz aylarında Mafia: The Old Country çıkış yapacak.
2025’in ilk sızıntısını almış olabiliriz
Rockstar Games’in San Diego ofisinden ve 22 Haziran 2021 tarihine ait olduğu söyleniyor
Burda basbayağı kütahya porselen yazıyor.
arkadaşlar gta’dan böyle harita beklerken sade florida olması oyunun sıkıcı düz bir alanda geçmesini saçma buluyorum daha iyi şeyler beklerken rockstardan
bu alttaki harita hiç yetmeyeciğini düşünüyorum rdr 2’de bile farklı bölgeler var sade florida olması sinirimi bozuyor arkadaşlar
yukarıdaki harita gta 6’da olsa sistemimi değiştiririm ne kadar boyut olursa olsun farketmez daha büyük harita daha iyi oynanış demek
Oyun 500 GB mi olsun kafanız baya güzel sizin anlaşılan
açıklamamı yaptılar ?? benim bildiğim “trailer” videosu yayınladılar sonra bir daha açıklama yapmadılar, birkaç fotoğraf dolaştı twitter’da ama onlarda yapay zekayla yapılmış fotoğraf diye duydum…(yani sahte…)
refikhan yazdıysa haklıdır ve gerisi boştur. rockstar bir cacık bilmiyorsun.