Senaritsleri buruşturup çöpe mi attılar senaryo mu kalmadı ne bu remastered merakı?
Ona da napim.
Senaritsleri buruşturup çöpe mi attılar senaryo mu kalmadı ne bu remastered merakı?
Ona da napim.
Hiçbirine değilde bunu görünce maraşlının halleriyle bunu yan yana koyunca haykırdım.aşsldksaşdlda
yeni kulaklık istiyorum alpino
Böyle her oyun çıkmadan önce kendi kafalarına göre fiyat verip ön siparişe açan siteler var zaten. Bu da onlardan olsa gerek.
Ben Mafia Trilogy ile aşağı yukarı aynı fiyatla çıkacağını düşünüyorum. Belki biraz daha fazla olabilir malum dolar artık 9
temizinden bi 300 kağıt olur bence.
350-400 hadi 500 olsun sana hocam
yok be remake bile olsa uçmazlar heralde o kadar. steam bizim ülkeye biraz kıyak geçer. o dediğin ps te oluyor daha çok
Kokusu çok yakında çıkar. Pek birşey kalmadı Kasım ayına. 1 haftaya kadar en geç bi trailer, ufak bilgi paylaşabilirler.
Ne değişti neler eklendi bakalım hayırlısı
Herkezde onu merak ediyor zaten.
BİR DEVRİN SONU
GTA 3, Vice City ve San Andreas’ın orijinal sürümleri dijital marketlerden kaldırıldı…
Press F to Pay Respects
Sizler de benim gibi detaylara meraklı ve araştırmayı seven insanlarsanız, bu videoyu izleyebilirsiniz. İçerikte GTA 3’ün hiç görülmemiş ve koleksiyon parçası niteliği taşıyan çok önemli parçalar nesneler, karakter çizimleri beta, orjinal hali vs. var
GTA Vice City Remastered Kurtlar Vadisi Mod’unu bekleyebilir miyiz?
En sevdiğiniz GTA karakteri?
Hem niko hem tommy