Gran Turismo 7 [Ana Konu]

Gran Turismo 7, PlayStation 5 için duyuruldu.
Yeni ve özel bir “campaign mode” olacak.
eSpor odaklı olmaya devam edeceği anlaşılıyor. Büyük bir harita ekranında çeşitli yerlerin olduğu kısımlar gösterildi.
Grafikler geliştirilmiş. Ayrıntı artırılmış.

Gran Turismo 7, PlayStation 5 için duyuruldu https://www.simulasyonturk.com/gran-turismo-7-playstation-5-icin-duyuruldu/

GT Auto, GT Cafe, GT World gibi ikonlar vardı ekranda :slight_smile:
Kullanılmış araç galerisi olacakmış.
Tuning Parts Shop olacakmış.
Trial Mountain Circuit yeni simülasyon ile geri dönüyor.

Geliştirici: Polyphony Digital
Platform: PlayStation 5
Çıkış Tarihi: 2020 Sonu veya 2021

11 Beğeni

PS2 emulator’de oynadığım GT4 deki özelliklere benziyor. İkinci el galerisi, GT Auto, Tuning parts vs…
2000 model Nissan skyline R34 ile 680 hp’ye çıkarıp endurance yarış kazanırdım

Gran Turismo 7, PlayStation 5 için duyuruldu https://www.simulasyonturk.com/gran-turismo-7-playstation-5-icin-duyuruldu/

Gran Turismo 7’nin Playstation 4 için de çıkacağı doğrulandı.PS5 alamadım diye üzülüyordum ama bu haber güzel oldu.

1 Beğeni

Mart 2022

sdfsdfdsfsdfdsf

fdsfsdf

video güzel ama konsolum olsa vallah yan tarafta hep oynarım ben simülasyon sevmiyorum muhtemelen yakında kanlı bıçaklı olucaz

2 Beğeni

Gran Turismo 7, 4 Mart 2022’de PS5 ve PS4 için çıkıyor.

Hem tanıtım videosu hem de özellikleri listelendi.

https://www.simulasyonturk.com/gran-turismo-7nin-cikis-tarihi-4-mart-2022-olarak-aciklandi-tanitim-videosu-ve-ozellikler/

2 Beğeni

Olması gereken oyunumuza kavuşuyoruz sonunda.Umuyorum çıkışına kadar çeşitli hava durumlarını elden geçirip iyi bir seviyeye çekerler.Onun dışında çok güzel duruyor.

:confused: keşke olsa da oynasam öyle sakin sakin düzgün bir ortam…

forza horizonda arayüz çok karışık, düzensiz burada her şey çok sakince doğru dürüst tasarlanmış açık dünya değil diyoruz da gran turismo olayı yaşatıyor
düzgün düzgün yarışıyorsun

Zaten horizon ile karşılaştırılması da yanlış.Hem horizona hem buna haksızlık oluyor.Ben de horizondaki rengarenk lunapark havasını sevmiyorum pek ama alanında çok iyi oyun.Gran Turismo ise simulasyon alanındaki rakiplerine karşı geride kaldı bayağı.Sadece grafikle olmuyor artık.

Türkçe menü desteğiyle çıkacakmış. Hiç oynamadım ya şaka gibi :smiley: elimdekileri bitirmeden bunu oynamaya gerek de yok ama :confused:

1 Beğeni

Çıktığı gün borç harç alacağım bir şekilde.PS4’e gelmişken kaçıramam.Sport saçmalığından sonra gerçek bir devam oyunu göreceğiz sonunda.Saçmalık diyorum ama Sporttada 200 saate yakın oynadım.

3 Beğeni

Orijinal halini pek koruyamamışlar maalesef.Özellikle ağaçların birbirine geçip gölge yaptığı yer çok kötü olmuş.Grafikler geliştikçe işin ruhu kayboluyor nedense.

2 Beğeni

@cihan Bence bu bir terazi, bir tarafta oyuncunun asıl odaklanmasını istedikleri yer diğer tarafta geriye kalan oyun atmosferi var. Eğer bir tarafa fazla yüklenirlerse diğeri mecbur kan kaybediyor. Optimizasyon bu sebeple bence güncel oyunların en büyük sorunu ve başaranlar için büyük övünç kaynağıdır. Çok oyun oynayan biri değilim ama okuduğum oyun başlıklarından böyle bir kanıya vardım.

3 Beğeni

Genel anlamda katılmakla birlikte şunu da unutmamak lazım,bu arkadaşlar ‘özel’ oyun yapıyorlar.Yani Assetto Corsa’yı geliştiren ekiple bu ekibin bahaneleri aynı olamaz,olmamalı.Ben 20 yıldır Playstation ve doğal olarak Gran Turismo oyuncusuyum.Playstation diğer özel oyunları nasıl ki muadillerine hem teknik hem içerik olarak fark atıyorsa bu oyunun da öyle olması lazım.Ortalama bir oyun olacaksa şuan konsolda taş gibi çalışan bir sürü simulatör var zaten,15 yıl öncesinde değiliz artık.Ama dediğiniz şey diğer tüm oyunlar için geçerli sebepler elbette.Forza5 de sorunlu bir çıkış yaptı mesela teknik olarak ama bir şekilde eyvallah dendi çünkü 4 farklı konsol tipi ve PC gibi devasa bir sistem çeşitliliğine optimize etmeye çalışıyorlar.

2 Beğeni
4 Beğeni

Japon abilerden demo konusunda ses seda yok hala.İlk kez bir Gran Turismo demosuz çıkacak galiba,hatırladığım kadarıyla.Üzücü.

kısmetse gran turismo 8’i oynarız

3 Beğeni
2 Beğeni

images.jpeg-46

2 Beğeni