Gold Rush: The Game - Altın Peşinde Simülasyonu - ANA KONU

Halk çalışıyor…

kabloları,boruları geri sarıp toplama cok hoş detaylar :ok_hand:

1. bölümü montajlıyorum su pompası işini yaptım ve sona doğru 40 onz bonus geldi :smiley: artık yeni makineler alabilirim :smiley:
    çok zevkli yav

Akşamdan sonra 3. bölümü bile çekebilirim :smiley: o derece…

1 Beğeni

Daha işçileri göremedim :smiley:

bonus var dediler geldik :grinning:

buldum buldum :ok_hand:

evet yazan oz, ons birimi. 28.3 grama eşit olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.

gerçek madenlere ara verip oyunda çıkaralım biraz da :smiley:

aldık almasınada kürek sallamaya devam :joy: teslimatla beraber bayagı tuzlu oldu

Oyun hoşuma gitti ancak ne zaman alırım hiç bilmiyorum. Daha oynamak istediğim o kadar çok oyun var ki. Peki ya zaman? :confused:

Altın peşindeki maceramız devam ediyor. Gold Rush The Game’in 2. bölümünde kürekle daha fazla toprak kazıp altın bulmaya çalışıyoruz. Su pompalı eleme sistemi para kazandıracak!

sistemim amd ryzen 3 1200 işlemci gtx 1050ti ekran kartı ve 8 gb 2400 mhz ram var oyunu alsam bu sistemde oynayabilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim

4 gb ddr3l ram, i5 6200u işlemci, gt920m ekran kartı ile 25-30 fps arası açıyorum ben. o sistem her türlü oynatır.

su pompası bir bidon yakıtla bu kadar götürüyor

ayrıca daha derin ve ortalarda altın parcasının degeri artıyor, 10 ile 12ons arası daha cok var :ok_hand:
artık işi iyice büyüttük,tabakla elemeye paydos
borularla iş bitince geri sarması cok zevkli :grinning:

jenaratör kalın kablo istiyor mobil makine için dikkat edin. mıknatıs taşı için gece calışmak için ışık almıştım onların ucu inceydi. bir kablo için o kadar yolu gidip geldim :smirk:

Merhabalar bu oyunu satın alıcam youtubede videosunu izledim kanalda similasyontürk kanalında oldukça beğendim. Steamde bir içerik bulunuyor 16 tl ye bu içerikte neler var bilginiz varmı onuda alsamı diye düşünüyorum. Almaya değermi.

orada kutulu sürümde yer alan dergiler, fotoğraflar vb. şeylerin dijital olanı var almaya gerek yok

Gold Rush The Game için Para ve Altın Hilesi!

Altın aramak toprağı kazmak keyifli peki hile ile oynamak?

https://www.simulasyonturk.com/gold-rush-the-game-icin-para-ve-altin-hilesi/

Türkçe çeviri ekibi kurup başvuralım mı?

3 Beğeni

@bozukHDD sizce alınmalı mı?

@bozukHDD hocam ben kurdum sistemim battlefield 1 ultrada çalıştırıyo ama bu oyuna girince donuyor bir bilgin var mı ?