Harita baya büyük olacak kesin, onun haricinde detaylar mükemmel gözüküyor.
Şeyi farkettim sürekli manzara paylaşıyorlar aslında daha çok araba sürüş atsalar daha fena olmazmıydı acaba ya
detaylar güzel bu süper hızlı ve özel arabaları almak biraz daha zor olacakmış artık
Oyun harbi iyi görünüyor ya baya
Ama sanki trafik sıfır kodu girilmiş toplasan 20 araba vardı ![]()
Evet dediğin gibi sokaklar boş duruyor ve hep aynı modeller dolaşıyor trafikde o biraz can sıkar.
Ortam güzel fakat trafiğin canlandırılması lazım. Underground 2 de trafik daha canlıydı.
![]()
şöyle bir şey duydum ign in araba oyunları sunumları hep böyle kötüymüş
yani başkası yapsa daha iyimiş sanki bakalım çıkınca belli olur oyun
drift city’deki etkileşim bu seriye gelmeli, ev alıyoruz bir işe yaramıyor, parti organize edersin bildirim gelir millet arabasını çeker, gelenlere ödül verilir vs, bu haliyle aynı oyunun cilalanmışı oluyor, bir süre sonra sıkıyor, onlar da bunu fark edip oyun süresi artsın diye level sistemini düzenlemiş.
sanki bu sefer modifiye işini halletmişler gibi
Modifiye kısmı biraz daha gösterilseymiş iyiymiş ama fena değil gibi. Garaj özelleştirme kısmını beğendim. Bi çıkaydı artık.
3070 ve 5 5600 ile sövdüm ağır sövdüm kimse kusura bakmasın gta 6 mı yaptınız bana olm ben daha düşük bekliyordum
Oyun forza 5 in aynısı olursa külahları değişiriz bilader
Bence sistem gereksinimleri minimum 1600 serisiyle çok iyi korumuş, önerilen ve extreme seçenekleri hemen hemen artık 3000 serisi veya yukarısını tercih ediliyor oyuncular tarafında. Oyun içi grafik gördüğümüz kadarıyla çok detay var o yüzden tercih etmiştir yapımcı.
Bence, GTA 6’nın isteyeceği gereksinimler fazla abartılıyor. Emin olun, bu oyun bile Forza ile aynı gereksinimleri isteyecek. Şuan Hogwarts’ı oynuyorum ve 4K için 4080 Super istiyor. Ray Tracing bile açamıyorum hatta ben 007’den korkuyorum. 4K çözünürlük için korkunç gereksinimler isteyecek, bakalım…
rx 7700 xt ryzen 5 7600 var bende iyi oynar mıyız proflardan yanıt bekliyorum
yeni çıkan crimson desert ful ayarlarda 4k da 4080 ve 12700k ile beraber 40 fps veriyor gta ful ayarlarda oynamak için muhtemelen bundan fazlası gerekecek