Forza Horizon 6 [Ana Konu]

@UMUTSAYIN paylaşılan resimden anlayabilirsin.
@muhammedarikan2572 O oyunun hala güncellemelere ihtiyacı var demek, diğeri için pek zannetmiyorum.

üstte ki resim forza 5 den bir kafam karıştı biraz düşük kalite gibi görünüyor 6 da tabi çıkmadan bir şey demek doğru olmaz az kaldı çıkışına da

2 Beğeni

NFS ve Forza aynı evrendeki farklı dünyalar lakin şu Forzaya far stop değiştirme egzoz falan ne biliyim özelleştirme kısmına biraz daha özen gösterseler olmaz mı? Amacınız sadece dış dünya fizik vs değilde biraz da tuning mevzusuna yönelseniz? Her sene aynı muhabbet aw. Bu oyununda odak noktası Japonya, şehir yaşamı, garaj özelleştirme, araç kişiselleştirmede bir tık yenilikler (yanlış anlaşılma olmasın bir tık yani az bişey samanlıkta iğne misali plajdaki kum tanesi gibi bişey sanırım) ama genede 56 dolara premium aldık orası ayrı konu.

2 Beğeni

valal bende öyle aldım inşallah bu sefer güzel olur ya son videolar hep manzara :smiley: bakalım nasıl olacak sanırım 8 nisandı ya bu içerik üreticilerine kod vermişler orada belli olur diye düşünüyorum
https://x.com/AR12_Nick/status/2038654874171199933 şu eleman oynuyormuş mesela

oyunun haritası böyle olacakmış arkadaşlar bolca ormanlık alan var gibi görünüyor tabi klasik sözü söylemişler en yoğun ve dikey haritamız diye detaylara bakınca güzel yollar görünüyor

2 Beğeni

2 Beğeni

Harita kısmında bu ne lan tepkisi verdim ama video ile daha da canım çekti.

1 Beğeni

muhtemelen herkes o tepkiyi verdi ki hemen videoyu attılar :smiley:

1 Beğeni

Yine klasik forza başlangıç yarışı :smiley: oyun tam çıksın o zaman göreceğiz ama şuan pek içim ısınmadı bu videoya nedense… Bilidiği forza 4 şuan

2 Beğeni

Forza Horizon 4.2

1 Beğeni