Forza Horizon 6 [Ana Konu]

yani umarım güzel yakalamışsın. motor lazım

3 Beğeni

Valla abi twitterda gördüm ben yakalamadım ama umarım sürebiliyoruzdur, kesinlikle motor lazım bu seriye :smiley:

Canım, Nfs Carbon’daki gibi gece vakti bir dağ yarışı istiyor. Fena canım çekti

4 Beğeni

Ah o virajlı yollar yok muydu hem zorlayıcıydı hemde zevkin dibine vuruyordun mükemmel birşeydi.

4 Beğeni

En alttaki araç hariç hepsi mükemmel.

Bu arada kapaktaki Land Cruiser listede yok ama GR GT var

1 Beğeni

Robot olayını anlamadım bremın.

2 Beğeni

Gundam Anime dizisi ile bir bağlantısı var sanırım lakin 15-20 metre uzunluğundaki robotlarla ne yapacağız orası tartışmalara açık.

2 Beğeni

4 Beğeni

1 Beğeni

etkileşim verirsen olacağı bu :smiley: 70 dolara göre çok ucuzdu ama hadi sadece biz olsak tamam.

Evet geçen akşam yayın sonrası ön sipariş vermekle çok doğru bir karar vermişim, bu fiyatlar bana sarmamıştı çünkü :smiley:

Az önce gördüm hemen haber vermeye geliyordum ki geç kalmışım. İyiki hemen almışım 56 dolarlığı.

Al işte şansa bak bende bugün alacaktım 56 dolarlıktan

55 dolardan yerimizi aldık. tokyoda görüsürüz beyler

1 Beğeni

biz gelemeyeceğiz siz takılırsınız :smiley:

neden zam geldiki

Bu oyunu erkenden almanın pek anlamı yok bence. Bu serideki oyunlar kolay eskiyen oyunlar değil çünkü. Çıkışında olabilecek can sıkıcı sorunları da eklemek lazım. (Mesela FH5 çıktığında grafiksel sorunlar vardı, sonradan düzeltilmişti bunlar. Yine sunucu sorunları yaşamak olası kısa süre olsa da.) Bunun harici devir zaten eskisi gibi değil, değişeli yıllar oluyor. Sürekli güncellemeyle vs. canlı tutuluyor oyunlar. 20 sene önceki gibi herhangi bir seride öyle 1-2 senede bir yeni oyun görme devri çoktan bitti. Bakınız Forza Horizon 5 neredeyse 4,5 yıllık oyun mesela, halen satıyor, halen oynanıyor. Microsoft da indirim konusunda çok cimri değil. Beklenebilir yani. Yarış oyununa da aç olduğumuzu sanmıyorum. :smiley: Kaldı ki Forza Horizon 3, 4 ve 5’i tüm yarışlarıyla bitirmiş biriyim yani, öyle 10 saat oynayıp kenara atmadım oyunları bazıları gibi. FH5’i de çıkışından 14 ay sonra almışım. Pişman mıyım? Hayır. :smiley: (Çıktığı zaman Game Pass ile çok az bakmıştım meraktan.)

steam aile paylaşımı sağolsun yine arkadaştan oynayacağım :smiley:

https://x.com/ForzaHorizon/status/2021227288788947178

1 Beğeni

2 Beğeni