Forza Horizon 6 [Ana Konu]

başka türlü olamaz ki zaten :smiley: neyse haftaya yayında inceleriz.
tabii ben çıkmamasından yanayım. :slight_smile:

1 Beğeni

JDM ayağına giriyorlarsa o sesler dinamikler hele bi şöyle olmasın sokarım öyle oyuna kamyondan sonra oturur yaparım yakarım ortalığı :smiley:

0:07 oyun yaptırır.

1 Beğeni

Görsel olarak modifiye kısmına biraz daha önem verirlerse fena olmazdı aslında.

1 Beğeni

Zaten hep görsel :smiley: Her yapılan işte iyi kötü görsele boğuyorlar onda sıkıntı yok. Da işte W bas gitsin S fren bana artık çok yavan geliyor sırf bu yüzden zamanında çok kastım o tuşa basınca araçlardan çıkması gereken bütün mekanik seslere takılıp yapmışlığım oldu. Seneler harcanıyor fmod çakıp dandik seslerle geçiştiriyorlar. Dinamik hadi neyse arcade sonuçta bir şekilde yutturulur. Uğraşsam 1 günümü almaz müzik gibi Supra R34 RX7 falan yaparım kimse de başından kalkmaz fena açık var bu konuda. Bakalım ne yapacaklar merak ediyorum.

1 Beğeni

valla dediğiniz gibi zaten görselleri iyi durum da sesler ve oynanış biraz daha iyi olmalı bide oyunu yapanlardan işten çıkarmalar vs olmuştu bakalım nasıl olacak çıkınca yine heyecanlanacağım ama kısa sürecek muhtemelen forza 6 çıkıyor oooo falan olamıyorum ya nedense şöyle arabalar olacak diye ümit ediyorum bakalım bazen de diyorum adamlar yaparken şey mi diyor nasıl olsa japon ya araba tarzı belli hani ne olacağı falan drift vs yapıştır geç demezler umarım :smiley:

2 Beğeni

Çıkardığı yapımla marka olmuş ün salmış firmaların çoğu yapıştır geç modunda zaten :smiley: Parayı bulmuş ya da tekelleşmiş bütün firmalarda bu tutum oluyor. Umarım şaşırtırlar da genel itibari ile konu zaten hep aynı, en fazla çıtayı nereye çıkartacaklar göreceğiz bakalım. Ben sesleri ve mekanikleri merak ediyorum sadece grafikler zaten güzel olur.

2 Beğeni

aynen bence forza 5 de bir noktaya kadar getirdiler çok fazla festival havasına boğulmak istemiyorum ama gerçi demişlerdi galiba 5 de harita büyük ama boştu 6 da baya dolu olacakmış bakalım

Forza Horizon konusunda benim en büyük şikayetim harita konusunda. Açık ara en boş haritaya sahip açık dünya yarış oyunu sanırım. Böyle güzel seriye o haritalar yakışmıyor.

1 Beğeni

yayın adresi hazır
şifayı kaptım umarım o gün daha kötü olmam. edirne çok soğuk artık :smiley:

4 Beğeni

evet yarın akşam yayında karşılıyoruz.

1 Beğeni

Şu para cebimizde bi durmuyor valla 56 doları yapıştırdık.

1 Beğeni

10 Beğeni

Standart sürüm Game Pass’a da gelecek…

1 Beğeni

vallah oyunun haritası efsane daha önce böyle bir mix gelmedi. ha trafik boş az araç var bla bla ama işte ne yapacaksın full multiplayer, sosyal, etkinlik, zart zurt böyle işte

millet gidip tdu solar crown mı oynasın zuahahahahahah

6 Beğeni

Detaylar akıyorrrr

6 Beğeni

sesler bu sefer harbi mük olmuş be beğendim

19 Mayıs 2026

Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor, Forza Horizon 6 Bayramı

3 Beğeni

Yayında gösterilen araçlar

1 Beğeni

Forza Horizon 6 – Japonya - TR Çeviri

19 Mayıs 2026’da Xbox / PC için çıkıyor!

Şu ana kadar bildiklerimiz:

• Yolculuğunuza bir turist olarak başlayacaksınız
  • Bileklikler(wristbands) için yarışacaksınız
  • Bileklikleri açtıkça Legend Island kilidi açılacak
  • Çıkışta 550’den fazla araç yer alacak
  • Kapak aracı: Toyota GR GT (2025 sonlarında tanıtıldı)
  • Tokyo City, Forza Horizon tarihindeki en büyük şehir alanı olacak — tam 5 kat daha büyük
  • Yeni sınıf sistemi (D – R Sınıfı)
  • Oyuncuya ait evler artık çok daha büyük ve gelişmiş olacak; birden fazla aracı alabilecek özelleştirilebilir garajlar bulunacak
  • Arkadaşlarınız evinizi ziyaret edebilecek ve araç koleksiyonunuzu inceleyebilecek
  • Tokyo Limanı’nda oyuncuya ait bir ev
  • Mülkünü İnşa Et! – Başlangıçta boş olan bir dağ vadisi, zamanla oyuncuya ait dev bir şehre dönüştürülebilecek
  • EventLab artık çok oyunculu ve haritanın her yerinden inşa edilebilecek
  • Araç sesleri ve simülasyonlar için yenilenmiş (remastered) sesler
  • Yeni radyo müzikleri
  • Birbirinden çok farklı dört mevsim, gerçekten sürükleyici bir deneyim sunacak
  • Dört mevsimin tamamında yapılmış saha (field) kayıtları
  • Horizon Time Attack Pistleri – yükleme yok, eşleştirme yok; arkadaşlarla doğrudan aksiyon
  • Yeni Touge Savaşları – gece, virajlı dağ geçitlerinde yoğun ve yakın mesafe yarışlar
  • Yepyeni açık dünya araba buluşmaları
  • Dünya genelinde bulunabilecek aftermarket (modifiye) araçlar
  • Tüm koleksiyonları / damgaları takip eden macera günlüğü
  • Horizon Rush Etkinlikleri – Japonya genelinde yetenek parkurları
  • Kozmetik lastik aşınması
  • Tüm önceki erişilebilirlik seçenekleri korunuyor; ayrıca özel yüksek kontrast modu dahil yeni seçenekler ekleniyor
6 Beğeni

Garaj sisteminin gösterildiği sahnede en arkada gözlerden kaçan bir motor var, süs olsun diye koymamışlardır herhalde?

4 Beğeni