Forza Horizon 4 - Ana Konu

sağolun hocam anlaşılan mecbur alıcaz bugün :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Beyler daha önce sistem yetersiz diye uyarı alıp çözen var mı acaba ?
Aynı sistemle daha 2 hafta önce oynuyordum ssd’ye geçiş yaptım format attım yükledim sistem yetersiz diyor girerken ayarlar falan aynı , eskisinden kötü hale geldi oynarkende. Başına gelipte çözen varsa yazarsa sevinirim

benimde sistemim yetersiz fakat iyi kötü yine oynuyorum 1-2 saat akan oyun bi anda her 5sn de bir drop girmeye başladı anlam veremedim :frowning: sanırım işlemci yada ram zorlanıyor :grinning:

Her güncellemede daha kötü oluyor işin ilginci. Bende ssd takınca rahatlar oyun dedim daha beter oldu minimum sistem gereksinimlerinide karşılıyor aslında

Bunu bende farketmiştim. Forzathon Live etkinliğinde 1-2 kişi kalıyoruz kimse gelmiyor, oturum listesine bakıyorun 8-10 kişi var. Sanırım oturum sorunlarından katılım düştü az kişi girebiliyor.

şu teredo sorununun kesin bir çözümü yokmu? saatlardir onla uğraşıyoruz 3 arkadaşız birimizin teredo sorunu var naptıysak olmadı crack oyun çok yüklemişti bi microsoft dosyasında crack sitelerinin linki falan çıktı, düzelmesi için format atması mı gerekiyor? yoksa kesin %100 bir çözümü varmı? bilen varsa dönerse çok sevinirim :slightly_smiling_face:

Ben bu şekilde çözmüştüm ama ytd.

CMD’yi yönetici olarak çalıştır ve aşağıdaki komutları tek tek yaz.

netsh interface Teredo set state disable (Bunu yaptıktan sonra yeniden başlat.)

netsh interface Teredo set state type=default

netsh interface Teredo show state Teredo-Parameter

Netsh Int Teredo Set State Enterpriseclient

netsh interface teredo set state servername=teredo.remlab.net

netsh interface Teredo show state Teredo-Parameter

1 Beğeni

Windows Update güncellemeri tam mı ? Aynı zamanda ekran kartı güncellemesi

Otomatik yapıyordu onları baktım şimdi yine hepsi tam bir sıkıntı görünmüyor

yok hocam zaten heryer aynı şeyi 100 kere denedik olmuyor başka yöntem gerek :smile:

1 Beğeni

Forza sever gönül dostları, bu sorum size :smiley:

Bu oyunu çok zaman önce klavye ile oynuyordum, az buçuk zevk veriyordu. Şimdi g29 ile oynuyorum ve baştan aşağı kriz gibi.

Assetto corsa’da eğlendiğim kadar bunda sinirleniyorum, ayarları tek tek denedim ama çözemedim. Direksiyon tüy gibi inanılmaz hafif, yarım tur çevirince ağırlaşıyor. İnanılmaz hissiz, kontrolü aşırı zor sürekli spin atıyorum; viraja bile giremiyorum neredeyse.

Bunun assettoya yakın bir ayarları var mıdır önerdiğiniz? yoksa hep böyle mi?

Ne off-road yarışlarına girebiliyorum, ne drift ne de normal sprint. Hepsi berbat geliyor şuan

1 Beğeni

Direksiyon setim olmasına rağmen Forza’yı klavye ile oynarım, çok daha rahat geliyor bana. Direksiyon ile işkence gibi oluyor oyun veya ben ayarlarını tam bilmiyorum :smiley:

Directdrive direksiyonu olupta Fh4’ü controller ile oynayanlar var :smiley:

Fh4 steam indirimlerinde kaç TL’ye düşüyor? Birde gamepass ile yaptığım ilerlemeye Steam versiyonda da devam edebilir miyim Steam de aldığımda? :slight_smile:

1 Beğeni

Steam indirimlerinde standard edition 50 lira civarı, ultimate edition ise 85-90 arası bir fiyatlandırma yapıldı diye hatırlıyorum

Bu arada game pass ile alınan forza ile steamdaki forzada devam edemezsin

2 Beğeni

@feelgood_inc
Bu videodaki arkadaşı uzun süredir takip ediyorum, vakit buldukça izliyorum. Direksiyona çok hakim, videolarda sakin sürüş, drift, top speed hepsini yapıyor. Setiniz aynı değil ama belki yorum veya mesaj vs. Tavsiye isteyebilirsiniz.

3 Beğeni

Hocam bende çok kafa yordum zamanında ama hiç bi zaman tam randıman alamadım setten.
Gamepad ile daha çok zevk veriyordu oyun.

Ayrıca arkadaşımda G920 vardı o problemsiz oynuyordu Xbox alt yapılı olduğu için olabilir belki. :thinking:

Series 36 Tanıtıldı :heart_eyes:
Süper arabalar var :heart_eyes:

YAZ

SONBAHAR

KIŞ

İLKBAHAR

3 Beğeni

sonunda megan rs18 bulabileceğim :smile: bugün ilkbahar sezonu geldiği gibi %79 yaptım günlük görevleri bekliyorum toyotayı alıp satıcam hemen müzayede de :slightly_smiling_face: birde yeniliklere verdiği önem kadar optimizasuyona da biraz önem verseler :frowning: evet benim sistemim iyi değil fakat sistemi üst seviye olan insanlarda aynı durumdan müzdarip ‘‘drop,drop’’… nasıl çözücekler bilmiyorum xboxtan pc ye uyarladıkları optimizasyon konusunda anlaşılıyor da çözebilirler inşallahi güzel bir forza ayı geliyor :smile:

oyun uzun zamandır pc’de var oyunu microsofttan satın alanlarda optimizasyon sorunu yok sanırsam

2 Beğeni

yeni fark ettim yaz sezonunda mercedes e63 amg 2018 gördüm sanırsam bu brabus olandan farklı heralde :face_with_raised_eyebrow: