FH5 başlığı olmadığından buraya yazayım:
Yeni bir söylenti çıkmış bir sonraki oyun Meksika’da geçebilir diye. Bence Japonya’dan daha güzel olur en azından trafik normal
FH5 başlığı olmadığından buraya yazayım:
Yeni bir söylenti çıkmış bir sonraki oyun Meksika’da geçebilir diye. Bence Japonya’dan daha güzel olur en azından trafik normal
Çıkmasın ya FH4’ün bu haliyle baya gideri var GTA mı bu niye yeniliğe ihtiyaç duyuluyor anlamadım. Kasıp aldığımız araç ve kredileri yine almaya çalışacağız saçma olur, SCS’yi örnek almalılar.
senede bir araba mı gelsin
Yok, ikide bir yeni oyun çıkarmasın anlamında demiştim
WRC veya F1 olsa anlarım da harita değişecek diye yeni oyun çıkarmak saçma. Aynı araçları tekrar kasmaya çalışacağız.
Eskiden olsa dediğine hak verirdim ama fh5 4den baya üstün olacağı kesin. Normalde iki senede bir çıkış yapan bir seri ama yanlış hatırlamıyorsam beşinci oyunu daha yenilik dolu daha üstün bir oyun çıkarmak için iki seneden daha uzun süre sonra piyasaya çıkacağı söylenmişti hatta motorsport serisi ile sıralı çıkıyordu ama son ms oyunu piyasaya sürüleli 4 sene oldu. Kısaca iki oyunda sağlam geleceğini düşünüyorum
5’i çıkaracaklarına önce Steam sürümlü FH4’ü düzeltmeleri gerekiyor. Oturum kaybolması ve oyundan atma sorunu yaşayan hayli kişi var oyun içindeki takılmalardan bahsetmiyorum bile.
FH5 çıktıktan sonra FH4’e gelen yenilikler biter, mis gibi oyun FH3 gibi unutulmaya yüz tutar. FH5’de görevler aşağı yukarı aynı olacaktır 3 ile 4 nasıl aynı ise o da öyle olur şahsen sadece grafik anlamında 1-2 tık iyi olup daha yüksek sistem isteyecektir o kadar.
Yenilik her zaman iyidir ama bu oyun için değil.
Mod desteği şart.
Hiç yeni oyuna gerek aslında şu olayın önünü bi açacaksın…
7 senelik Assetto’dan daha çok oynanır, seneler boyunca ekmeğini yersin
Hayaller hayaller
britanyada basık şahin görmek biraz komik olurdu
Hadi adam steam workshop desteği verdi diyelim ki fakat ps ve xbox takiler ne yapacaklar hem xbox ve sony ile valve daha önceden bir konsol patenti meselesinden dolayı araları papazdı bence pek getirmezler ama yinede umudu kaybetmemek gerek hayırlısı hocam
Şahin demişken bu araç fena halde benziyor
Birisi bunu drift aracı olarak seçmiş yanlaya yanlaya gidiyordu ilk o zaman görüp şok oldum gerçekten oyuna eklediler sandım.
Bir şey soracağım bu adamlar twitter dan dün böyle bir şey atmışlar bilgisi olan var mı?
Valla hocam görüntüyü bende anlayamadım sabah twitter da görünce hemen sorayım dedim acaba Dlc vs. mi geliyor diye? Bilginiz için teşekkür ederim hocam
Valla o bir denge şemasına benziyor yani eğer yeni oyunla ilgili bir görselse optimizasyonla ilgilidir diye düşünüyorum
Oyundaki sesi en güzel araç lexus LFA kesinlikle
@Javerno Gerçektende en güzel sese sahip araç olabilir zaten Lexus firması ses için çok değişik teknikler kullanmışlar ben onun yapım belgeseli vardı onu izlemiştim oradan biilyorum şimdi ona bir bakayım bulursam atarım
EDİT:Buldum buyur izle biraz uzun gelebilir ama güzel bir video
Bu aralar sunucu da çok az kişi oluyor 30’u geçtiğini görmedim sizde de öyle mi ?
fh4 tahmini ne zaman indirime girer sizce? uzun bir süre girmeyecekse basıcam 150 tl yi alıcam ultimatei ondan soruyorum cevaplarsanız sevinirim
Tahminimce Steam yaz indiriminde FH4 de indirime girer, yaklaşık 1 ay sonra falan indirimler bildiğim kadarıyla