Forza Horizon 4 - Ana Konu

evet,steam için düzeltmeler üzerinde çalıştıklarını söylemişler fakat xbox (gamepass ve microsoft tarafı) oradada farklı bir problem söz konusu microsofttan oynayan arkadaşlarım online giremiyorlar, online yarış yapabiliyorlar fakat konvoy giremiyorlar, dns hatası alıyorlar forumlarda biraz bakınca hemen hemen çoğu kişide olduğu anlaşılıyor zaten bunuda araştırdıklarını çözemediklerini söylemişler beklemekten başka elden ne gelir ki :frowning:

1 Beğeni

:')

8 Beğeni

demosunu indirdim, benim ağaç düşmanı rx550 bu oyunda kasmıyor diye satın alacağım.

oyunu pass olarak oynarsam bir şey kaybeder miyim? muhtemelen 2-3 hafta deli gibi oynar sonra sıkılırım pass ile başka oyunlar oynayabileceğim için daha mantıklı, bu arada pass indirim kodu olan varsa bana gönderebilir ilk defa üye olacağım.

1 Beğeni

Pass ile almaktansa steamda satın almanı tavsiye ederim. Tabi pcde oynayacaksanız.

5 Beğeni

o zaman 2 hafta sonraki indirimlerde ultimate edition alırın, bu arada steam sürümünü düzeltirler halen fps sorunu var diyorlar.

1 Beğeni

Aynen. Bende de arabayla yüksek hızlara ulaşınca bellek hatası gibi bir hata veriyor. Hızlanmaya korkuyorum.

Takılma ve oturum sorunları büyük ölçüde düzeldi, son 1 haftadır böyle sorunlar yok. Sonra bozmayacaklarının garantisi yok tabi. Bellek hatası büyük ihtimalle donanımdan kaynaklanıyor, böyle hız gerektiren oyunlar SSD’ye kurulmalı.

çalışmıyorsan vaktin varsa hergün bilmem kaç saat oynarım diyorsan 1 aya kalmaz sıkılırsın
oyunda belli yere geldikten sonra artık sezon haftalık ıvır zıvırıyla uğraşmaktan başka birşey kalmıyor geri. az biraz online birileriyle yarış etkinlikleri belki… sonra o tek yolda sırayla araç dene dur… para kazanma zaten mesele değil.400 milyon para oldu müzayededen sezon araçlarını alsan pahalı olanların çoğu zaten kopya araç maşallah adam geçen gün 20x c8 corvet koymuş. 8 seviye eleman daha bide.

öyle gazlayayım gezerim diyeceğin yol yok 1 tane var 2 dk de bitiriyor :slight_smile: Ah crew2 TDU haritaları lazım bu oyuna…230 saat oynamışım steama geldiğinden beri 100 saati zaten müzayede ıvır zıvır.

2 Beğeni

Bu oyunun en büyük eksiği harita gelmemesi :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

FH3 de olduğu gibi iki büyük dlc çıkarıp yeni FH piyasaya sürülecekti falan ama olmadı. Son üç oyunda çoğu şey tekrarlandığından daha farklı oyun için bu aralık uzadı bunu motor sport serisi içinde geçerli kıldılar, kendileri söylemişdi. Bu açıklığı telafi için bence süper 7 eklendi ama o boşluğu telafi edemedi açıkçası. Şuan ki iki genişleme paketi kadar olmasa da ufak bir paket çıkarsalardı işimizi görürdü yeni oyuna kadar.

1 Beğeni

Çokta umudum yok artik fh4 ten yana, zaten fh5 tanıtılması bekleniyor istekler ona kaldo

game pass ile yükledim 4 günde oyun kendini tüketti, film çekimi ve özel yarışlar çok güzel ama diğer yarışlar hep aynı olduğundan sıkıyor, 40 bine evo veya eclipse alıp filmdeki boyayı uygulayıp 200 bine satarak zengin oldum galiba millet can sıkıntısına bağış olarak alıyor, 3 milyona mercury cougar buldum 1 saat sürdüm sonra sıkılıp 16 milyona sattım, merak ettiğim araçların hepsini sürdüm oyun benim için bitti.

1 Beğeni

Enteresan.

Başlarda bu oyunun amacını anlamayıp sudan çıkmış balığa dönmüştüm, Forzathon live görevi için dağ başında Lambo Veneno ile drift yapıyordum bir tane pist yok ne biçim oyun bu diyordum :smiley: Sonra işleyişi çözünce 300 saate yakın oynamışım, her perşembe akşamını iple çekiyorum. 4k civarı puanım olmasına rağmen günlük görevleri aksatmıyorum Forzathon live etkinliğine denk gelirsem katkı yapmaya çalışıyorum.

Umarım FH5 çıktı diye hemen terk etmezler, mevsimleri yaşamaya devam ederiz. Sevdiğimiz araçlar garajımızda zaten yeniden kovalamaya gerek yok.

1 Beğeni

Keşke bende öyle olabilseydim forzayi almadan önce çok seviyordum oyunu ben bunu en az 500 saat oynardım diyordum :smile:, aldım oynadım 2 haftada 70 saate ulaştım ve sıkıldım oyundan sezonluk görevleri de hiç kasasım gelmiyor, birşey olsa da tekrar forza oynama isteğim geri gelse keşke :pensive:

Kişiden kişiye değişiyor demek ki. Belki de NFS serileri size uygundur. :slight_smile:

tam tersi nfs yi hiç hazetmem forza tarzı oyunları severim belki 2 haftada 70 küsür saat oynayınca cılgı çıkmıştır oyunun :smile:

2 Beğeni

:heart_eyes:

4 Beğeni

Dün yapılan yayını yanlış anlamadıysam bu ay yeni gelen araçlar son yeni araçlarmış. fh5 çıkana kadar fh3 de olup 4de olmayanlar gelecekmiş.

3 Beğeni

Şu oyuna 2-3 pist içeren geniş farklı harita eklentisi çıkarsalardı yeterdi yeni araçlar geldikçe oynatmaya devam ederdi.

FH5 videolarını izleyip kendimi buna ilgi duymaya zorluyorum tık yok yeni araçlar dışında. Hava cıva boş şeyler evet haritası büyük olacak çünkü çöl ve orman bulunacak böyle bir yerde haritanın büyük olması marifet değil. Böyle bir yerde oynamak istersem RDR2 açar oynarım zaten arabalara pist lazım.

3 Beğeni