Forza Horizon 4 - Ana Konu

Abi bu nedir ? Şaka mı bu !!!

2 Beğeni

Şaka yapıyosuuuuuuun :heart_eyes: :heart_eyes: :dizzy_face: :dizzy_face:

@Barbaros_Yanik geçmiş olsun :smiley:

@Barbaros_Yanik kardeşim oyunu iade etme şansın var mı? 2 saatten fazla oynadın mı? İade et bu fiyattan al.

70 Lira zarar ettim :frowning_with_open_mouth:

1 Beğeni

mqdefault

7 Beğeni

Ulan ya bende 2 tane aldım arkadaşlarla oynayalım dıye yaktın bızı mıcrosoft

Biliyordum böyle olacağınıda bu kadar büyük indirim beklemiyordum %25 35 gibi falan belki diyordum bu kadarda erken değil ayrıca… Neyse olay belli almayan hala kafasında minicik soru işareti olanda varsa alsın olayındalar sonuçta bilmem kaç yıllık oyun. Sonları silkeliyorlar işte

Para gitti laa

1 Beğeni

Bağlantı sorunları devam ediyor ama bu fiyatı görmüşken kaçırma.

1 Beğeni

90 gb tekrar yüklemeye niyetim yok geçmiş olsun :smiley: Problem değil napalım

2 Beğeni

Vaaaah

2 Beğeni

Tekrar yüklemenize gerek yok dostum iade edince dosyalar silinmiyor, tekrar satın alınca kullanılabiliyor.

oyun dosyasının yedeğini al steamdan iade edince siliniyor mu? bilmiyorum… geri yükleme yaparsın. arada ki meblağ ya yeni bir oyun alirsin

İade ederken direkt kaldırılıyor depolama alanından The Bus’ı iade ederken aynısı olmuştu iade edince silinmedi para geri geldi otomatik silinmişti, ama emin değilim bakarım yine de

1 Beğeni

Witcher 3’ü iade ettim dosyalar duruyordu 2.ay sonra tekrar satın alıp oynayabilmiştim.

İade edeyim o zaman tekrar para yatınca satın aldığımda kaldığım yerden devam edebilir miyim o zaman ?

İndirim bitimini kaçırma 12 si galiba

İade talebi oluşturdum, şuanda daha ucuza mevcut diye umarım oyun dosyaları silinmez…