Series Update 34 ile alakalı yayın
Series Update 34 ile alakalı yayın
Forza yayınını izleyen varsa yazabilir mi yeni gelecek olan arabaları, izleyemedim yayını
yayını tam izleyemedim ama eski arabalardan vericekler sanırım haftalık festivaller ile
Arkadaşlar herkese selam sistemimi güncellediğim için farklı oyun arayışlarına girdim, aklıma ilk gelen ve önceden de oynamak istediğim oyun Forza Horizon 4 vardı. Şu paketlerden hangisi satın almamı önerirsiniz elbet ‘Ultimate Edition’ al diyeceksiniz en dolu paket sanırım o ama normal Standart olandan farkları ve veya gerçekten almaya değer mi? Yoksa Deluxe Edition yeterli olur mu? gibi tarzında sorularım var. Bu paketlerin ayrıcalıklarını oyunu oynayan arkadaşlar cevaplayabilirse memnun olurum. Standart Edition çok boş paket mi veya Deluxe yeterli oluyormu?. Değerli cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler…
Sanada selam kardeşim. Standart ile Ultimate paketi arasındaki fark, ultimate edition da bütün Dlcler var diye biliyorum. Ama sana tavsiyem indirime girmesini bekle. İndirimle daha uygun bir fiyata alabilirsin. Benimde istek listemde bekliyor…
ultimate’de fazlasıyla araba veriyor direk puan(nüfus) olarakta 2 katını veriyor oyunda daha rahat ilerlersin level olarak, lego haritası, servet adasıda var içinde gelişmende faydası olur oyunda .ben ilk standard almıştım sonra tamamladım bence direk alsan daha mantıklı çok bi fiyat farkı yok zaten
Anladım, peki yakın zamanlarda indirim söz konusu mu? veya herhangi bir tarih var mı yakın zaman için indirimler adına.
Anladım, teşekkürler…
İndirim filan bekleme indirimi bırak fiyat artabilir bile. Çok uygun fiyatla çıktı zaten herkes şaşırdı yani o derece. Ultimateyi almanı öneririm.
Ultimate Edition satın aldım, teşekkürler herkese katkılarından dolayı.
Bende bu videoyu buldum parktan sonra izledim ve Ultimate sürüm aldım 90gb yüklenirken bekliyoruz…
Ben de hala satın almadım oyunu ama oynamak istiyorum GTX 1050 ekran kartım ile rahat oynar mıyım hem onun düşüncesindeyim hem de 90 GB oyun mu olur yahu SSD kullandığım için oyunu alırsam çok az yerim kalıyor
Benim ekran kartım seninkinden düşük olmasına rağmen rahat oynayabiliyorsam sen düşün gerisini başkan.
150 tl çok pahalı yahu başka dlc var mı yoksa daha alınacak olan dlc var mı
En düşük fiyatım 80 TL. Onu alıp DLC’leri ayrı alırsan 200 TL’yi geçiyor. Ama 150 TL olanı alırsan 6-7 DLC yanılmıyorsam ücretsiz veriyor. Diğer DLC’deki araçları Car Pass ile bir kereliğe mahsus veriyor. Oyunda ikinci bir hesap açmak istersen Car Pass araçlarını ücretli alabileceksin.
Şu an almak için acele etmeye gerek yok oyun stabil değil. Takılmalar, ağ ve atma sorunları yaşıyor.
Steam’a geldiği vakit fiyat artacak diye milletin gazına gelip ultimate aldım düzelecek diye bekliyorum. Alanların bazıları iade etti zaten indirimde alırım diye. 1 aydır fiyat artmadıysa bundan sonra artmaz yaz indirimlerini beklemekte fayda var. Alırken muhakkak Ultimate alın.
tavsiyeniz için teşekkürler bende bu konuda sizin gibi düşünüyorum .
bu son gelen s34 mu neydi onunla düzelmedimi acaba sorunlar