Forza Horizon 4 - Ana Konu

peki 92 tl ye aldım diyelım bi üst sürüme geçmek istediimde 120 tlmi vericem yoksa bi indirim bişeyi varmı

onun hesabını bilmiyorum daha uygun bir fiyata yükseltmen gerekir

1 Beğeni

Genel olarak yazalım!

Xbox’taki profilleriniz Steam’de satın aldığınızda gelmiyor. Ayrı bir kayıt dosyası oluşturuyor. Bunu da teknik sınırlamalar nedeni ile yapıyormuş. O yüzden diğer tarafta çok oynadıysanız Steam’e geçmeye gerek yok. Zaten sonuçta yine Microsoft altyapısını kullanacaksınız. Şu an Steam’de çeşitli sorunlar yaşayanlar varmış.

Seslendirme tikini kaldırmışlar :smiley:

image

1 Beğeni

Xbox’daki profili steam’a aktarmanın yolu var mı ? Yok ise iade edeceğim :confused: Baya ilerlemem ve araçlarım vardı.

şuanda 53,65 TL hatta 150 liralıktan daha karlıya geliyor 150 lik olanda ekstra birşey varmı bilmiyorum tabi

1 Beğeni

Bende daha intro ekranında oyundan atıyor. Normalde böyle değildi çözümünü bilen var mı?

Benim arkadaşım da da aynı sorun var dün akşam boyunca çözemedik internette de bu sorunu rapor etmeye başlayan kullanıcılar var şimdilik kesin bir çözüm yok gibi duruyor.

Çözümünü buldum. Eğer benim gibi daha intro ekranında oyundan atma problemi yaşıyorsanız isminde Türkçe larakter bulunmayan yeni bir kullanıcı oluşturun ve yönetici yetkisi verin. Düzeltilene kadar bu şekilde.

1 Beğeni

Herkese merhaba. Oyunu indirdim ama açınca bir oturum açmam gerektiğini aksi halde devam edemeyeceğimi söylüyor. Açmak istediğim zaman da Oturum aç yazısına tıklıyorum ama yine hesap açmadan devam edemezsiniz diyor. Çözümünü bilen var mıdır?

Oyunu denedimde acayip derecede optimizasyon sıkıntısı yaşadım, ara ekranlarda ve yarış esnasında çok fazla anlık fps düşüşü yaşıyorum xbox platformunda hiç bir problemim yoktu steam sürümü acayip sıkıntılı… Fiyatından dolayı geri iade etsem mi bilemedim umarım kısa sürede önüne geçerler bu problemlerin.

oyun ultra ayarlarda gayet akıcı problem yok. 55 60 ları rahat görüyor… sadece yarış ekranı ve sonuç ekranında droplar oluşabiliyor. xbox hesabı ister @sparteam ben oyunu açar açmaz eşleştir kısmından giriş yaptım.

Bende xbox yok. Éşleştirme nasıl ilacak?

Xbox hesabı aç bir tane, Store da Xbox uygulamasından veya chrome üstünden girip açabilirsin.

Sizler var ya kralsınız. Teşekkür ederim herkese. İade etmeyi düşünüyordum.

1 Beğeni

Fh4 müzayade sonu satılan araçtan para kesiyor 1.1m lik araçtan 100 k keserken en son neredeyse yarısını kesti… dünden beri baya aynı aracı al sat yaptım 5 m den 15 m ye geldi para suan aşağı yukarı 20 25 sefer aynı aracı alıp iyi paralara sattım ama en son durum bu olunca sorayım dedim

Forza Horizon on Instagram: "This Thursday, join us for the latest news from the Horizon Festival! Live at twitch.tv/Forza."

Neler oluyor

gene bi seri geliyor ya da update
umarım güzel bir araba paketi gelir

Arkadaşlar oyunu daha önce game pass ile kiralamıştım ve dualshock 4 ü bir türlü oyuna bağlayamayıp silmiştim. Bu oyun dualshock 4 ile oynanabilir mi? Steam fiyatı iyi ama boşuna al iade yap istemiyorum.