Forza Horizon 4 - Ana Konu

90 liraya böyle bir oyun zor bulunur, almayı düşünen kaçırmasın…
Ayrıca unutmadan ön sipariş ile 400’e almış ben;

4 Beğeni
  1. parti hesap gerektirir: Xbox Live (Steam hesabıyla ilişkilendirilmeyi destekler)

valla çok iyi fiyat. gidip 150 lik paketi almak mantıklı…

150’lik pakette altta ayrıca alınan bütün içerikler mevcut mudur? Standart, deluxe, ultimate ne fark var ki? Bu arada açık dünya değil mi? Cevaplarsanız sevinirim.

1 Beğeni

Versiyonlar arasında ne gibi farklılıklar var acaba? Mesela Deluxe pakette olmayıp Ultimate’de olan ya da Standart’ta olmayıp Deluxe’da olan nasıl özellikler var?

Ben de tam bu soruyu gönderdim senin yorumunu gördüm :smiley:

1 Beğeni

Deluxe çaktım bı ton araç yok onlarıda artık ındırımde gömerım

deluxe’de alta bulunan bazı dlcler mevcut değil

Forza Horizon 4 Ultimate Edition dijital yığını tam oyunu, Car Pass, VIP Üyeliği, Formula Drift Araç Paketi, Best of Bond Araç Paketi ve Servet Adası ile LEGO® Speed Champions oyun genişletmelerini içerir.

artık hepsini içeriyor mu emin değilim

1 Beğeni

Yanlış oldu ultımate aldım 150 olan ondada baya bı eksık var

Gençler aranızda Xbox kariyerini bağlayan var mı hiç?

Forza horizon 5 geleceğindenmi acaba fiyatı böyle yaptılar?
Vallaha basbayağı 60 dolarlık oyunu 92 liraya sabitlemişler helal olsun.:smiley:

2.5 yıl oldu bu oyunun piyasaya çıkalı… o kadar oldu diye böyle bir fiyat olması şart değil elbet ama alıp oynamayan gamepass ile denemeyen kac kişi kaldı… crack muhabbetine hiç girmiyorum… türkiye için satabileceği güzel fiyata cıktı…

Global ölücüler yüzünden oyunun fiyatı artabilir haberiniz olsun aynı EA Play’de olduğu gibi.

1 Beğeni

Güzel fiyat. Düşünmek hata olur

Ultimate edition aldım bakalım indiriyorum, ilk defa oynayacağım. izlediğim videolardaki görüntü kalitesi ile oynayabilirsek ne ala.

Microsoft mağazasında standart sürümü 469 TL’ye satılan Forza Horizon 4 şu an Steam’de 92 TL’den satılıyor. Ultimate sürümü ise sadece 150 TL!

standart surumu alırsak ilerde yükseltme yapabiliyormuyuz acaba

evet yapabilirsin