Forza Horizon 4 - Ana Konu

Keşke Storedaki oyunu Steam’e aktarabilseydik :rofl:

csdekı bıçaklar feda olsun

Sea of Thieves oyunu baya uygun fiyatlı çıkmıştı umarım buda aynı şekilde olur :slight_smile:

1 Beğeni

70-80 lira olsa ne iyi olur…

Yeni çıkacak Forza Horizon’a ait olduğu düşünülen Japonya harita sızıntıları (hepsi farklı zamanlarda farklı kişilerden)

1 Beğeni

Ağa 96km nedir ya uzun soluklu bir oyun yapıyorsunuz bari büyük bir harita yapın da rahat edelim.

Bildiğim kadarıyla bu fotoğraflar “fake”. Hayran yapımı olarak biliniyor.

1 Beğeni

FH4 alıcaktım fiyatı biraz fazla gibi geldi.Sizce değermi FH3 oynuyordum eskiden gayet güzeldi çok güzel bir tat bırakmıştı ama 400-600 vermek içimden gelmedi.
FH3’e göre daha iyi daha çekici daha yeni duruyor.
Yine dediğim gibi FH3’e göre artıları eksileri neler,ayrıca yarın Steam için çıkıyormuş tahminimce daha ucuz olucaktır.

Unutmadan,yarın saat 20.00 civarı Steam’de satışa sunuluyor Forza Horizon 4 :partying_face:

2 Beğeni

Değmez. 25o liralık oyunu yapmışlar 460 küsür lira… oyun iyi de olsa haritası iyi değil. ben gamepassla 16 saat zor oynadım… satın almak o gün bugündür aklımın ucundan geçmez.

Sormaya pek gerek yokmuş aslında FH4 videolarını ve benim sistemimle aynı olan performans videolarına baktım gayet rahat ve oyuna aşık oldum yok böyle birşey :heart_eyes:

FH3’e göre kat kat daha iyi bu yüzden Steam’de biraz daha ucuz olursa alacağım :smiling_face_with_three_hearts:

MSFS ve Grounded’i saymazsak diğer oyunlarım fiyatına göre 120 TL civarı bir fiyata çıkabilir. Yarın 8 olsun eğer ucuz olursa alıcam ben de.

1 Beğeni

O zaman bu akşam Steam’den Sea of Thieves’de ki performansını bekliyoruz…

1 Beğeni

Son 3 dk bakalım

Sanırsam 9 da çıkıcak :smiley:

:rotating_light: Şaka yapmıyorum sarhoş değilim FH4 an itibariyle 92 TL fiyatıyla Steam’de satışa sunuldu.

4 Beğeni

Microsoft hesabımdaki ilerleme steam’a geçiyor mu ? Alan varsa yazarsa sevinirim.

Eğer Microsofttaki gibi Xbox hesabi ile giriş yapabiliyorsak evet.

Çok iyi… 100 lirayı geçmezse iyidir diyordum 92 güzel fiyat. İndirimler ile 50 küsürlere düşeceği zamanı iple çekiyorum.

1 Beğeni

150’lik paketi kaptım hemen bu fırsat kaçmaz :grin: