hepsiburada.com sitenin adı ama bilmiyorum güvenilir mi Steam voido ve hi2games dışında bir yerden oyun almiyorum
Hepsiburada ki mağazadır satan o fiyata da imkanı yok platideki hesapları satıyorlar büyük ihtimalle.
ben böyle bir sefer almıştım bf5 ve yanıda forza yalan inanmayın hesabı veriyor ama o hesabı en az 25 kişi kullanıyor indirirken sıkıntı çekiyorsunuz ayrıca bf5 te sıkıntı yaşamadım oda başkası almadığı içindir hala kullanıyorum bf5’i. tavsiyem xbox game pass alın 7 tl fln çok bişey değil 3 ay boyunca kullanın içinde forza 4 ten bir sürü oyun içeriyor bitince yeni hesapla tekrar alın kolay gelsin
Forza horizon 4 aldım bilgisayar için, g27 direksiyon setiyle oynayacağım ama direksiyon açısı diye bir şey göremedim, logitech profillerde direksiyon hassasiyetim 900 derece
i5-8300H CPU @ 2.30GHz, 2301 Mhz 8GB RAM GTX 1050 4GB
Nasıl bir performans alırım ? Orta seviyede akıcı oynarım diye düşünüyorum
ryzen 2500u rx560x 4 gb var yüksekte 60 fps alıyorum buna göre yola çıkabilirsin
Oynarsın, bende de hemen hemen aynı sistem var orta yüksek ayarlarda 75,80 fps alıyorum.
Arkadaşlar forza 4 almak istiyorum nerden almalıyım yardımcı olurmusunuz
Platidan alabilirsin. yaklaşık 30-40 tl arası bir fiyata satılıyor.
Site çalıntı key ve hesapları satıyormuş galiba pek güvenilir değil
Forza Horizon 5, 2021 yılında çıkabilir https://www.simulasyonturk.com/forza-horizon-5-2021-yilinda-cikabilir/
sağlam kaynaktan sızdırmış gibi duruyor yeni nesilden sonra zaten bir şekilde erkene almaları normal ancak adamlar iyi oyun yapınca eskimiyor da fh4 hala iyi ama haritanın yetmemesi gibi sorunlar başka bakalım yeni oyun gerçekten büyük bir harita ve şehre sahip olacak mı?
forza motorsport da kabuk değiştirmiş durumda burada da birkaç aşamada durum aynı olabilir japonya sizi sevindirir miydi bilmiyorum ancak Amerika’ya dönme fikri bana daha mantıklı geliyor +++ oyuncuları doğada oynatmak da çok önemli hale geldi iki tarafı da karşılayna bir proje olmalı
Japonya gelse çok başka olur ama, artık sağdan aksın trafik…
Hadi inşallah büyük bir heyecan ile bekliyorum
Merhaba arkadaşlar. Oyunu GamePass ile oynayacağım. Xbox uygulaması üzerinden indirmek için yükle butonuna basıyorum ancak 3 parça şey indirmeye başlıyor. FORZA HORIZON 4 (75GB) + FORZA HORIZON 4 STANDART EDITION (96GB) + DRIFT CARS PACK (4MB) Bi tanesini iptal ettiğimde yükleme hata veriyor. Acaba oyunu 2 ayrı versiyon olarak mı indiriyor diye şüpheye düştüm. Windows Store sayfasından yükleme başlattığımda da sadece FORZA HORIZON 4 (75) GB indiriyor. Anlam veremedim duruma, aydınlatabilecek biri var mı?
@isko 2 ayrı sürüm indirmiyor, store da öyle gözüküyor sadece
Evet indirme bitince anlaşıldı. Sadece indirme sayfasında öyle gözüküyormuş. Teşekkür ederim.
Oyun 9 Mart’ta Steam’de de çıkış yapacak.
3 ne zaman çıkacak?
FH 3 zaten lisans sorunu yüzünden satıştan kalktığı için hiçbir zaman ![]()
Seslendirme mi
Yoktu diye hatırlıyorum normal oyunda. Çıkışında olacak deniyordu steam’a mı saklamışlar.