Forza Horizon 4 - Ana Konu

oyun dosyalarını yedekle desene onuda silemez ya siliyorsa eğer.

94gb yedeklemesi indirmesi kadar uzun sürer büyük ihtimal iade talebi oluşturdum, bakalım inşallah dosyalarım silinmez

oda tamamen sisteminle alakalı. 30 dk de sürebilir saatlerce de.

Kaldığın yerden devam edebilmen lazım diye düşünüyorum. Dosyalar sen silmedikçe gitmez.

Valla iade talebi verdim daha ucuza mevcut diye geri gene alıcam direkt yatınca inşallah silinmez dosyalar yoksa 6 saat açık bırakıcaz yine inmesi için :man_facepalming:

90 gb yi 6 saatte indiriyorsan ben kafama hiç takmam…

1 Beğeni

Valla nankörlük bizdeki de işte abi valla 94 küsür gb işte 6 saatte inmişti evvelsi gün :smiley:

1 Beğeni

Steam’ın dosyaları kaldırımaya yetkisi yok. Oyna tıklayınca oyunun sayfasına yönlendiriyor satın almamız için.

Böyle oldu şuanda sanırım yarın akşam iade yatınca tekrar aldığımda sorun yaşamam büyük ihtimalle :grimacing:
11

1 Beğeni

ben indirimin geleceğini bekliyordum arkadaşlarım hevesle başlayınca geçen hafta aldım. 1 günde 8 saat oynamasaydım iade edebilirdim ama yapacak birşey yok malesef. 70 liranın gideceği varmış.

Vallahi benden işlerimden giremedim yoksa bende de akardı 7-8 saat allahtan saat şeklinde problemim yokta tek isteğim oyun dosyalarının silinmemesi. :smiley:

Russell gibiyim şuan gitti 70 lira :frowning_with_open_mouth:

Elvcq1qWkAAN50c.jpeg

3 Beğeni

İade et sende, yarın tekrar al para yatınca

1 Beğeni

20 saat falan oldu oyun çoktan geçti :frowning_with_open_mouth:

1 Beğeni

microsoft storedan almıştım :)):‘):’)):):')

3 Beğeni

3 Beğeni

Ne 90GB boş alan nede direksiyon var ama fiyatı görünce attık köşeye bakalım :smiley:

9 Beğeni

2 saatten fazla oynasanız bile 14 gün geçmediyse indirim olduğu için iade edebiliyorsunuz steam cüzdana iade isterseniz kabul ediliyor.

Xbox passi bunun için alıp hiç oynamaya vaktim olmamıştı :')

ultimate 82 tl, yarın alacağım

Dosyalar duruyor dimi? Hadi şimdiden hayırlı olsun.

70₺ kurtardığımıza göre bana Iberia DLC’si borçlusun artık.

Özet

Latife yapıyorum.