@HasanOfke Sürüşte takıldığım noktalar nedense oyun elimin altında olunca takılmadım. Ortam şahane Atmosfer , mevsimler,grafikler…
Neyse bi’ ara gel anahtarını alayım.
@HasanOfke Sürüşte takıldığım noktalar nedense oyun elimin altında olunca takılmadım. Ortam şahane Atmosfer , mevsimler,grafikler…
Neyse bi’ ara gel anahtarını alayım.
Sen önce arabayı yolda tutmayı öğren sonra Anahtarını alırsın
@aydogdu02 Yerimden sıçradım . Bir anda çarpınca…
Genel olarak çok pislik bir drivatarım vardır hocam
Ya şunları bi entegre etmediler doğru düzgün . Arkadaş benim kırmızı raptorum yokki düzgün göstermiyorsunuz . Ama sanırım sadece yarışlarda dogru arabayı gösteriyor oyun @Baby
Bende bıktım ya ne araç alırsam alayım tek gördüğüm kör kör süren TT rs ler ve focus rsler baydı😁
Senden daha beteride var , merak etme .
Ya çen büyüdünde feyyayi mi aldın
Yayını izliyomusunuz bilmiyorum ama yeni paint sistemi ha ri ka
Yeni jant modellerin bazılarını da yayında gördüm bbs rs gelmiş tam e30 işi
inşallah 3-5 çeşit getirip birakmamislardir.
şehirdeki dükkanların içi nasıl bir kadar güzel görünüyor diye merak ediyorsanız gamasutra yazı yayınlamış
Beyler oyunu orjinal aldım indirdim dün sıkıntısız oynarken bugün oyunu açamadım bile basıyorum 5 saniye sonra pencere kapanıyor pencerede de sadece oyunun kapak fotosu var antivirüs filan da kapalı
Daha önce horizon 3 te de çok başıma geldi net çözüm sıfırdan yükledim oyunu hep düzeldi akn derdin yoksa son çağre deneyebilirsin…
Sağol kardeş yarın deneyeceğim çünkü her şeyi okuyup denedim düzelmedi bir o silip yeniden yüklemek kaldı
Bugünki yayında gördüğüm kadarıyla Evo serisi(8-10) oyuna tekrardan dönmüş ona ek olarak da Citroen ds3 vardı dikkat çeken…
Yok hocam dönmedi . Geliştiricilerin Development sürümü olduğu için onlarda bulunuyor mitsubishi