Zaten konu özel bir etkinlik olduğu için her şey resmi devletten izin alınmış şekilde dayı . Polis olayı o yüzden yok . Özel festival içerisindeyiz nede olsa . Oyun çıkınca bi buluşmalar gazlamalar mangal meetingler yaparız artık @TheSword Hocam xbox gt ismini verirsen senide ekleyeyim . Hep beraber oynarız çıkınca
Forza Horizon 4 kategorisi açılmıştır.
Neyse Cuma günü @feelgood_inc lansmanda olacak.
Bugün ise Goodwood’da global lansman var. Canlı yayınlanacak.
Kod geldi indiriyorum
erken erişim kodu mu? eğer öyleyse biz de başvuralım.
Hayır tam sürüm keyi …
Perşembe gecesi saat 12 yi geçtikten sonra balıklama atlıyoruz hadi bakalım bir şey kalmadı artık
Dayanamayıp şehre gittim tam gaz… sonra sahil yolu
ev almaya gidicem de bekletiyom videoda yapıcam çünkü sonra sonbahara giricez
ne diyeyim güzel işte oynayınca anlıyor insan şu an gözlerim iyi değil yarın doktora çıkıcam çok bakamıyorum gözlük takmak lazım yoksa 5 saat oynardım
Şehirde biraz durgunluk var trafik çok değil. Hiçbir zaman öyle olmadı. İnsan popülasyonu meydanlarda var ve belli caddelerde o yüzden hayalet şehir gibi geliyor. Yani festival alanlarındaki gibi bir kalabalık yok. Caddelerde GTA gibi bir NPC yoğunluğu göremiyoruz. Yakışırmış aslında… Yol sistemin güzelliğini yine gördüm. Gerçekteki eğimler nasılsa öyle yapıyor adamlar.
@HasanOfke Hocam bu ultimate editionda görülen genişleme paketinde yeni dünya konumu diyor bu haritaya ek bir yer geleceği anlamına mı geliyor.
evet forza horizon 3te olduğu gibi iki yeni genişleme gelecek fh3te blizzard ile karlı haritaı ve hot wheels paketi ile bir ada gelmişti bundan ne olur bilmiyorum irlanda mı?? başka bir bölge mi? görücez birleşik krallıkta başka bir yer olacağı kesin ama teması ne olur bilmiyorum sızıntılar gelmeye başlar çıksın da
ayrıca fh3 ultimate sürümde genişleme paketleri dahil değildi diye hatırlıyorum?? ayrı almıştım

Aynen dayı horizon 3 de genişletme paketleri ultimate sürüme dahil değildi
Montaja başladım akşamdan önce kesin yayında bir de her önemli oyunda olur işte streamlabs obs ile kayıt almaya çalışırken forza bey kendini kapatıyor bir de bununla uğraştık anasını satayım
#ForzaHorizon4 tam sürümünü oynamaya başladık. İlk bölümde evimizi alıyor, yarışlara katılıyoruz. İskoçya’da Edinburgh şehrini turluyor, kıyı şerinde keyifle sürüyoruz.
Abi forzacı oldun iyice neymiş bu forza
Abi gözlük çok yakışmış.
Teşekkürler aldık bakalım umarım pişman olmam.