Nisan ayına kadar sürmez bu savaş merak etmeyin.
Serhan Acar Geri Dönüyor. Bu sezonun anlatımını Serhan Acar ve yorumcu olarak Jason Tahindioğlu yapacakmış.
Anlatım programı böyle olacakmış.
@Spinar aynen, resmileşti.
https://tr.motorsport.com/f1/news/resmi-serhan-acar-bein-sports-ile-formula-1-anlatimina-geri-donuyor/10801521/
Geçti artık gelse ne olur, Sky Sport’tan devam.
Sonunda doğru olanı yaptılar. Ama yine de bu kuruma 5 kuruş para verilmez.
2026 sezonunun ve araçların tümüyle değiştiği yeni sezon bilinmezliklerle birlikte başladı. Yarışa başlamadan Piastri kaza yaptı, Nico starttan sonra garaja çekildi. İlk yarışta 8 farklı takımın puan alması çok güzel, özellikle gride yeni giren Audi için güzel bir yarıştı. Startta Ferrari’ler ve Fernando uçarak kalktı, startta kaybedenler Lawson ve Antonelli’ydi. Yalnız ilk yarışın en büyük şoku hem takımlar hem de pilotlar arasındaki farkın çok fazla olmasıydı ama tabii, bu durum herkes için normaldi. Audi, Aston ve Cadillac için iyi referanslar oldu, özellikle yarış boyunca Aston sürekli garaja gelip piste çıktı. Cadillac ise lastik aşınmasını kontrol etti, kısacası takımların araçları tam olarak anlaması için çok fazla zamana ihtiyaçları var. Düzlükte hız kesmek zorunda kalmaları benim içinde sinir bozucu bir durum, batarya ile ilgili durumu yazılım güncellemeleri ile çözeceklerini biliyorum. Kısacası sezon bilinmezliklerle dolu geçecek…