FORD Trucks'tan Yeni Çekici "F-MAX"

Demek ki Blackline’ı satıp bitirebilmişler. (kesin yurtdışına ihracat yapıp öyle sattılar)

Bunlar da Mercedes gibi edition’lar yapmaya başladılar. :rofl:

Ben olsam Cargo 1846’dan devşirme F-Line lansmanı yapacağıma F-Max’e birbirinden farklı renk seçenekleri gibi şasi, kupa, yeni nesil donanımlar, motor seçenekleri (dizeller için yeni bg’li motorlar veya elektrikli motor vs.), şanzıman seçenekleri, otonom sürüş seçenekleri (Avrupa için) yapıp tanıtırdım.

4 Beğeni

Makyaja mı gidiliyor?

Bir fark yok gibi duruyor ama, hadi hayırlısı

Ben mi yanlış görüyorum bilmiyorum ama logo üstünde normalde tek bir çıkıntı var. F-MAX yazan ızgara çerçevesi. Ama bu resimde 2 çıkıntı var görünüyor.

Hollanda’da göstermişler heralde makyajlı F-Max’i. Yeni motor ve kameralı aynalarla birlikte aktif ön ızgara varmış. Motor sıcaklığına göre açılıp kapanan bir sistemle rüzgar direnci azaltılıp yakıt tükemini düşürüyor. %11’lik bir yakıt düşüşü var diyor video da. Birde Iveco ile işbirliği var heralde bu makyajdan sonra gelecek yeni kabin Iveco ile yapılacak diye anladım.

2 Beğeni

mirrorless versiyonunu şile yolunda geçen gün gördüm; geçici plakalıydı.

ben bu zaten milletin bildiği gördüğü arabadır diye çok üstünde durmamıştım gündemden fazla uzak kalmışım galiba :smiley: veya mevcut versiyondan hiç bi farkı yok

https://www.instagram.com/p/DO8zZirjJTk/?igsh=MWt0cXM5OTVxZW4weQ==
Yenilenmiş F Max geliyor galiba

Pavel sen de hala getiriceksin

Resimlerin birleştirilmiş hali. Star Trucker akla gelmiyor değil.

farming bunu bile getirir şeceseden önce

2 Beğeni

Izgara değişecek galiba farlarda bir şey yok.

Yeni ızgara ve kokpit ( kadran değişmiş )

3 Beğeni

Pavel zortladın mı pavel

CBS ye gelir mi @HasanOfke paveli daha da zortlatırsın cbsye eklersen

çin kamyonu eklesek daha faydalı bir iş yapmış oluruz.

Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik durumdan sonra tüm yetenekli tasarımcıların artık ülkede kalmadığının göstergesi bu ızgara böyle gelirse…

Bu ne arkadaş, BMC Tuğra’ya gülüyorduk aynı nedenden…

7 Beğeni

2025 yılında halojen farlar? Hem de bir çekicide. Yolu çok iyi görmesi gereken çekicide. Güzelim modeli harcıyorlar.

2 Beğeni

Aracın dışı ileriye gideceğine geriye gitmiş. Eski ve yeni model fotoğraflarını hiç görmeyen birine gösterip sorsak yeni modeli eski model sanar. Bu işte bir terslik var.
:rofl: :rofl:

3 Beğeni

Sen gel bunca sene F-MAX üret ve makyaj olarak sadece panjuru değiştir. Panjurda kaynak ile demir ızgara yapılmış gibi.

Panjurları Antakya sanayideki Yunus Usta mı yaptı valla helal olsun güzel boyamış kaynak işçiliği de süper hiç pütür yok

Ustama önden biraz para vermişler malzemeyi almış iş bitince de gerisini almış. İş bittikten sonra ustam sigara+çay yaparken dur lan bi çekeyim şunu demiş çekmiş , facebookta Antakya demirci ustaları sayfasına salmış