Bunu görünce Selçuk abi scsye modelliyor zannettim bi an
@cargoHolder
banner de hazır asdjhafgasu, şaka bi yana harbiden topline gitmeli bannerdeki, daflı banner iyi ama nvidiada
bahse konu görsel
Her yeni tır geldikçe Banner mi değişecek ? Ama gerekiyor. En azından yeni kasa bir araçla değişir bir 10 sene onla götürürdü.
Öyle bir ironi yapayım dedimde hem yanlış anlaşılabilir hemde ETS 2 konusu değil ya dedim boşver.
Eksiklikleri var ama bence yinede çok güzel olmuş zaten f max in ayrı bir havası var.
aracın ızgarasını pakistanlı ustalarmı yaptı, emanet gibi duruyor. hiçmi hayal güçleri yok bu tasarımcıların.
Koç vizyonu…
Önce Fenerbahçe, şimdi F-MAX…
![]()
Ön ızgara aşağı kadar tamamen boyalı olmadığı için ilk bakışta tuhaf geliyor ama baktıkça alıştım tasarıma. Gösterge ekranı çok renkli geldi bana Volvo’nun siyah ekrana alıştığım için. Daha önce yazdığım yorumdaki gibi yeni motor, aktif ızgara gibi yeniliklerde var. Ucuz ve derli toplu bir model olduğu için satışlar artıkça kaliteyi yükseltmelerini bekliyorum ilerde, şimdilik en üst klasmanla karşılaştırmak doğru değil ama üretip sattıkça daha iyisine ulaşmasını temenni ediyorum.
hali koç hadisene
seni mi bekleyeceğiz
Mod ne zaman güncellenir sabırsızlanmaya başladım şimdiden (!) (2 gün kullanıp sıkılacağım)
@cargoHolder gidiyor muyuz Kapıkule’ye?