FORD Trucks'tan Yeni Çekici "F-MAX"

O modu o kalitede yapacak bir yada iki kişi veya takım vardır
1.cisi rta mods denilen diğerinin ismini unuttum hani bu renault range t yi yapan kişiler yapabilir diye düşünüyorum

rta mods mu? :smiley: sdfsdfs

Heee aklıma gelen kişiler o
Yani tamam o kadar iyi olmayabilirler ama renault range t yi güzel yapmışlardı ondan dedim bu ford f max side yaparlar diye düşünmedim deyil yani

Benim bahsettiğim kendi ülkemizde ki modcular. RTA böyle birşeyle zaten uğraşmaz. Ayrıca polygon bombasından başka birşey olmaz. Bahsettiğim model scs standartlarında. Olayı yanlış anlamışsınız. Ayrıca range t modelleri turbosquid.com sitesinden alınıyor. Oyun amaçlı olmayan modeller optimize olmadan oyuna aktarılıyor. Burda bahsi geçen konu aracı sıfırdan içini ve dışını çizip oyuna aktarabilecek kişiler

1 Beğeni

Zaten Türkiye’de mod yapanların çoğu aracın sağına soluna kendi ismini, memleketinin plakasını yazabilmek için mod yapıyor. Otomobil yapanlar genelde skoda modunun üstüne bişeyler yapıyorlar kamyon yapanlar da aşırı aksesuarlı yapıyorlar fabrikadan çıktığı şekliyle yapan yok. Bir tek Tunak diye bir modcu hatırlıyorum ondan bir şeyler bekliyordum aslında, ücretsiz ve iyi modlar yapıyordu ama o da bıraktı galiba bu işi.

2 Beğeni

Evet Tunak iyi işler çıkardı ortaya ellerine sağlık ama yinede yeterli değildi. (kendi düşüncem)

Altına imzamı atıyorum.

1 Beğeni

Eğer Avrupa’da tutulursa oyuna gelebileceğini düşünüyorum.

1 Beğeni

Artık premium çekici geldiğine göre euro truck ta görmek isteriz ford u.

Ford gelsin yeni bir marka olur oyun için. Değişik tırlar denemek keyif veriyor.

1 Beğeni
3 Beğeni

Bu scs kendi paylaşımı mı ?

sanırım onların paylaşımı

yokmu şöyle bir baba yiğit modd’çu aranızda şu ford f max sin modunu yapacak
oyuna gelene kadar idareten oynasak bari mesela scania s geldi mod olarak man e6 mod olarak ve renault range t de geldi mod olarak bari buda mod olarak gelsin en azından oyuna resmi olarak gelene kadar oynarızz

3 Beğeni

ford corgoyu ets de istemeyen çok türk var ayrıca ford avrupada fazla piyasası yoktu tır olarak bir türkiyede ford cargo falan üretiyorlardı şimdi ise güzel bir tır ile avrupa piyasasına iniyorlar

1- man,volvo gibi avrupa kamyonlarıyla rekabet etme düşüncesinde olmadı.

2- ford kamyon otosan dır. avrupayla ilgisi yoktur,iç pazara üretim için kurulmuştur (otosan kamyonlarıda ingiliz bedford uyarlamasıdır) devrim arabasının önünü kesen aile tarafından.(anadol denilen arac aslında ingiliz ford,sadece adı yerli,herşeyi hazır alıp montajını yapıyorsun)

3-yaşınız yetmez bu ülkede darbeler oldu,amerikan yardımı aldık. o kocaman arabalar bu şekilde geldi ülkeye tabi arkasından lisans ile montaj işide. (anadol ve digerleri)

4-popilist yaklaşımla yerli denirken paralar ingilizlere ve iş birlikcilerinin cebine gidiyor.

5- f max olayının perde arkasıda sanıldıgı gibi degil. nedenini siz araştırın okuyun.

geçmişi bilinki gelecegi dogru yorumlayın.

8 Beğeni

SCS bu tırı ETS2’ye getirirse, bizim için yeni bir deneyim olur. SCS bu aracı ekledikten sonra belki BMC ile görüşüp Tuğra modelini de getirirler. Resmi olarak.

İmkansız. Çünkü BMC hala Avrupa’ya açılamadı. Bu sebeple oyuna gelmesi imkansız denilecek kadar zor.

4 Beğeni

Zor değil avrupa da sevirir yakın zamanda scs yaparrrrrrrrrrr​:relaxed::relaxed::relaxed::relaxed::relaxed::relaxed::relaxed::relaxed::relaxed::relaxed:

2 Beğeni

İran’da BMC fabrikası bulunmakta. BMC bence Tuğra TGR modelini Avrupa’ya ihraç edeceğini düşünüyorum. F-Max’de öyle.

1 Beğeni