Evet Son 1 Gün Gün Kaldı Bu Muhteşem Modu Test Etmek İçin Çoğu Youtuberların Videosunu İzledim Hepside Güzel Bahsetmiş Ama En iyi Anlatan @imdatTV Olmuş Çok teşekkür Ederim Çok İyi Anlatmışsın Merak Ediyordum Bu Modun özelliklerini Hepsinden Bahsetmiş Eline Sağlık Hadi Bakalım Yarın Türklerin Gücünü Gösterin @bertan06 @Emre54 @HasanOfke
@HasanOfke Doexpectnothing’e ulaşabildinizmi?
geri dönüş olmadı artık bir önemi de yok çıktıktan sonra herkes çekebilir yeterince gameplay çekildi çoğu uydurma olsa da
Hilmi Şahin ReShade kullanıyor o yüzden sinyal beyaz gibi duruyor ondan bahsediyorsan sebebi bu yani.
Nazım ile görüştük zaten şu an müsait değil normal sonuçta gerçeğiyle çalışmak zorunda ama bakalım ileride vakit ayırdığında belki video çeker belki test eder görüşürüz yine yani
Sitede şu an emeği geçenler listesi düzenlendi. İndirme kısmı eklendi. Mod özellikleri kısmı tekrar düzenlenecek ve yeni görseller eklenecek. Bazı gereksiz yerleri kaldıracağız.
son bir gün… geçmiyor günler…
Teşekkür ederim dostum, beğenmene çok sevindim.
Ben de bir kaç kelam edeyim.Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum bize böyle bir modu armağan ettiğiniz için.Yeri geldi kendi özel yaşamlarınızdan fedakarlıklar yaptınız , yeri geldi çılgın sorulara tekrar tekrar cevap verdiniz , herkes böyle bir şey yapmaz.Ama siz farklıydınız planlı ve emin adımlarla ilerleyerek artık modun sonuna geldiniz.Başarılarınızın devamı diler ve tebrik ederim.
şu araba için insan ekran kartı ve monitör yenilermi yeniler
- YouTube @HasanOfke bu kanal 29 ekimde f-max modu çıkacağı başlıklı video yayınlamış açıklamaya sizin isimleri yazmış ama yanlışlıkla diğer ilk çıkan modu tanıtıyor bi bakılsa iyi olur
video çekme ehliyeti veren yok ki okul okuman da gerekmiyor normal
Hilmi şahin’in videosunda fark ettim bu sinyal lambası led far gibi dümdüz scania’da olduğu gibi sarı olması lazım değilmi yani boydan boya yanıp sönmesi gerekli değil mi? Aklıma takıldı bir sorayım dedim
Gece 12 den sonra paylaşılır mı, ona göre bekleyeceğim :D:D Bu arada keşke Yusuf Boyacı(Bodyguardxp) ya da verseydiniz o da çok eylenceli tanıtım yapıyor
gece 04:30 gibi veya öğlen 16:30 gibi gelicek büyük ihtimal kahve stoğumu aldım pusudayım