Ford F-MAX Mod Projesi

modifiyeyi çok uzatıyor sıkıldım :smiley:
Modifiyeyi bitirince haber verin :slight_smile:

1 Beğeni

Anladığım kadarıyla modifiyenin biraz kısıtlı olması onu üzmüş

1 Beğeni

Modifiye seçenekleri için güzel fikirler verdi. Zaten böyle bir şey planlıyorduk ancak canlı canlı feedback almak gerek.
1.1 sürümünde bu tarz şeyler olabilir. Zaten geliştirileceğini söylüyoruz.

10 Beğeni

Ben mi taraflı bakıyorum anlayamıyorum yok volvo yok scania yan yana koyuyorum bakıyorum benzetemiyorum. Her sey bir yana muhtesem bir fmax ruzgari var heyecanla takipteyiz.

OyunSeyir’den video gelmiş.Herkes Squirrel’in yayınında kimse görmüyor :slight_smile:

7 Beğeni

- YouTube Buda yine oyun seyirin çakma F-MAX modunu incelediği video. İkisini izleyip karşılaştırmak mümkün

1 Beğeni

tamamen bezetemeyebilirsin ama andırıyor kardeşim. elin ingilizi ülkesinde daf vs. kullanıyor. nereden bilsin 3. dünya ülkelerinde kullanılan kıçı kırık ford cargo çekicisini ki? gerçi aerodinami için artık firmaların çoğu araçları birbirine benzemeye başladı o ayrı bir olay.

2 Beğeni

Heh işte olayda burada ya :blush: Ford u nasıl biliriz Türki cumhuriyetleri ve Avrupa’da Romanya ya kadar giden bir marka idi şimdi şimdi o buzları eritmek istiyor eğer böyle ilerlerse marka 5 yıl içerisinde DAF Iveco MAN gibi pazar paylarına kavuşacak . Gönül isterdi Scania - Volvo gibi markalarla rekabete girsin o biraz zor ilerleyen 10 belkide 20 yıl gösterecek o zamanada Sürücülü araç kalırsa …

4 Beğeni

Hayirsizlar bana neden yollamiyorsunuz !

3 Beğeni

Technopat’a simülatör ters gelir kardeş. Onların ilgi alanı CS Go, GTA 5, Tomb Raider, Battlefield, The Witcher, Skyrim gibi oyunlar :smile:

bizim simuş bunu görmesin

8 Beğeni

en basit örneği s-way. kesinlikle scania s çakması değil

technopat editörlerini tanımıyorsun bence :slight_smile: o oyunları performans için test ediyorlar

5 Beğeni

Gecenin sonunda özetle şunları yazayım. Squirrel hala yayında oynuyor. Başında söyledikleri şeyler bizim için iyi oldu.
Onun dışında başka testerlardan gelen hata bildirimleri oldu yarın bunlar çözülecek. Ama çıkışı erteletecek bir şey yok merak etmeyin. Yalnız hafta sonu biraz benim için karışık oldu. Her şeyi planlayamıyorsunuz. :smiley:
F-MAX çıktıktan sonra da ciddi iş yükü getirecek. Hem geliştirme hem de yayımlama tarafında daha bir sürü şey var. Ve yayınlanan videoların çok hızlı izlenmemesi gayet normal en az Ford Trucks(Ford Otosan, Koç) kadar bu aracı tanıtmakta ve çok daha farklı kitlelere beğendirmekte zorlanıyoruz. İnsanlar bilmiyor, umursamıyor. O yüzden modun böyle uzun sürmesi ve dikkat edilmesini anlamışsınızdır. İlk izlenim iyi olduğundan oynayan kişi de beğenecek.

Çıkıştan sonra farklı sitelerde, kanallarda denk geldiğinizde farklı bir durum varsa bizi haberdar edebilirsiniz. Link paylaşımları vs. feedbackler önemli olacak. Ne kadar mod olarak görseniz de böyle bir projede dar bir açıdan bakamıyorsunuz.

23 Beğeni

Hasan abi fmax in göstergede turbo basıncı gösteren simulasyonun sadece 1.36 da çalıştığını söylemiştin bişey merak ettim de bu Promods 2. 42 1.36beta da açılıyor mu?

ya dizel motor bu kadar devirli kullanılmaz, bağırtılmaz, hararet yaptıracak, abinin gaz pedalının ayarı yok galiba??

işte beklediğim skin, @TheMumja elinize sağlık çok teşekkür ederim.

1 Beğeni

Squirrel’dan güzel bir mail geldi. Bu iş tamamdır. :smiley: :sunglasses: Şu an sunucu işleriyle uğraşıyorum.

7 Beğeni

Hasan abi hilmi şahin in videosunda fark ettim farların ordaki sinyal ışığında bir bozukluk var gibi bakmanda fayda var oyunun kendisindendir diye düşünüyorum ama artı ilavetende dorse kablo kısmındaki kırmızj olma ve parlama sorunu hilmi şahinde yok

Wombat Trucker kendi teaser videosunu Türkiye haritasında çekmiş :slight_smile:

7 Beğeni