Ford F-MAX Mod Projesi

41 kere maşallah… çoğu gitti azı kaldı, son bir soluk için Allah işinizi rast getirsin.

7 Beğeni

Maşallah. Elinize kolunuza sağlık. Muhteşem görünüyor :heart_eyes:

4 Beğeni

Abi niye gerçek foto koyuyorsun ya sizin modellediğiniz nerede? :joy::joy:

2 Beğeni

Aynen bizi yiyorlar :stuck_out_tongue_winking_eye: :rofl:

3 Beğeni

Emre Kardesim Nasilsin Kolay Gelsin Valla Diyecek Birsey bulamadim hakikaten cok basarili gidiyorsunuz paylastigin resim projeden mi yoksa gercek resimmi ayirt edemedim :joy::joy::grinning:

1 Beğeni

Yorumlar için herkese teşekkürler. :slight_smile: altı üstü bir render görüntüsü kimseye dükkan kapattırmaz :relieved:

6 Beğeni

F-MAX için attığınız son görüntüsünde hangi render motorunu kullandınız? Gerçekten çok hoş gözüküyor.

1 Beğeni

Keyshot 8…

2 Beğeni

Hile var… Aracın fotoğrafını koymuşlar :smiling_face_with_three_hearts:

Düzeltme: Ben resmi gördüğüm an yorum yazdım. Bir çok arkadaşım aynı yorumu paylaşmış :slight_smile:

Daha sonra okudum. Başarılar diliyorum :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Haddimizi aşmayan iltifatlarda bulunmazsak herkes için iyi olur. SCS kendi istese modellemenin her anını en mükemmel şekilde paylaşır. Burada önemli nokta bunları bilip yapabilmek. O veya bu firmaya böyle bir şey dersek dışarıdan okuyanlar yanlış anlar.

12 Beğeni

Katılıyorum. Genel olarak oyunu oynayan kitle içinde SCS’ye kızan,daha iyisini ilerisini yapabilir diyen olsada ki bende kısmen her konuda olmasada bir çok konuda bu düşüncedeyim. Hatta bu kitle içinde tam tersine SCS’yi babasının oğlu derecesinde savunanlar da olsa,bir gerçek varki adamlar oyunun merkezinde yer alıyor.Piyasaya böyle bir oyun sunmuşlar ve sürekli geliştiriyorlar.Geliştirme konusunda çok hızlı-seri adımlar-oluşumlar gerçekleştirmeselerde adamlar Avrupa’da yaygın olan bir taşımacılık şeklini bizlere oyun olarak sunmuş.Yıllardır kendilerininde Amerika ile başladığı,belkide bir çoğumuzun sevmediği burunlu tır kültüründen önce German Truck Simulator,Euro Truck Simulator ve şimdide yıllardır şahidi olduğumuz Euro Truck Simulator 2 ile bunları bizlere sunuyorlar. Firmaya,yapımcıya kızabiiliriz ve hatta kızdığımız sitem ettiğimiz konuların çoğunda haklı da olabiliriz ama her zaman söylerim haklarını da hiç bir zaman yemeyelim. Böyle bir oluşumun,topluluğun,kitlenin oluşmasında,tır ile alakası olmayan insanların bile ilgisini çekip envanterine girebilen bir oyun yaptılar ise bu onların büyük bir başarısıdır. Yorum yaparken bunu unutmamakta fayda olacaktır diye düşünüyorum. :wink:

5 Beğeni

kardeşim siz neyin kafasını yaşıyor sunuz scs güzel işler yapıyorlar bence dünyada bu oyun kadar güzel oyun yok oruya buruya saldırmanın alemi yok ben miyor sanız oynamayın tek keliymeyle güzel iki varsın SCS böyle entirikalara gerek yok F MAX gelince adamlar gayet çok başarılı güzel gidiyorlar varsa daha iyisini yapan buyursun yapsın oruya buru çat manın bir alemi yok saygılar

“Oruya buruya” saldırmıyor kimse , herkes fikrini belirtiyor sadece …

1 Beğeni

Fotoğrafta şahane duruyor f max emeği geçen herkese teşekkürler kolay gelsin. Belki çok erken ama merak ettiğim için soruyorum acaba bu ekip Tuğra üstünde de çalışır mı?

1 Beğeni

Evet bir BMC Tuğra da yakışır.:smile::kissing_heart:

:laughing: :laughing: :laughing: Güldürdün Reis. Allahta SENİ GÜLDÜRSÜN !!! :laughing::laughing:

Abi Biz ‘‘Ben miyoruz’’ demiyoruz. Sadece istek ve görüşleri iletiyoruz.

Vakit buldukça detaylara devam :slight_smile:

29 Beğeni

Tamam ya herhalde 1 haftaya biter
(Bitiremedi :unamused::rofl:)

42 Beğeni

Kalp atıp geçiştiriyorum, tembelliği bırakıp bir de yorum yazayım…

Ellerinize sağlık. Bu hali olsun, gelişmeleri paylaşmanız olsun, hepsi çok güzel…

7 Beğeni