Genel bir düzenleme yapıldı.
Daha önceden farazi olarak hazırlanan kanatlar detaylandırıldı.
Ek olarak hava borusu kalıp olarak çizildi ve yerine yerleştirildi.
Cidden biz bi 50 tane alırız galiba ya demi patron en çok da ben istiyorum evimin karşısında ford galerisi olması nedeniyle büyük bekleyiş içerisindeyim ve her kullanıcı da sizin yaptığınız bu modelin kaletile olacağından zerrece şüphesi yoktur. SisL dan sonraki Milli Gururumuzsunuz bu oyundaki. Var olun abiler elinize gözünüze emeğinize sağlık.
Henüz çizim aşamasında olduğumuz için bu konuya dair birşey söylemek zor. İlerleyen zamanlarda bir çözüm düşünürüz. Şuan önceliğimiz farklı zaten bu konudan bu tarzda gelişmeleri takip edebileceksiniz.
Helal olsun.800 saatten fazla ets 2 deneyimi içerisinde sisl hariç hiç bir mod kullanmamış bir oyuncu olarak,ilk kez böyle bir projenin beni heyecanlandırdığını söyleyebilirim.Keşke bu konuda size yardım edebilecek bilgi birikimine sahip olsaydım dedim kendi kendime.Bizimde çorbada bir tuzumuz olsun isterdim.Ancak yinede sizlerin hakkıyla bu projenin altından kalkabileceğinize ve yerli üretim çekimizi F-MAX’i elinizden gelen en iyi şekilde oyuna aktarabileceğinize inancımız tam.Kolaylıklar diliyorum.