Ford F-MAX Mod Projesi

Spam olacak şekilde ardı ardına yazmayalım mesajınızı düzenleyebiliyorsunuz. Çekici Galerisinde Mod Bayisi ekranına gideceksiniz. Orada Ford çıkacak. Başka hangi modlar var da galeri çalışmadı? Hangi harita DLC’leri var? Profil durumları çok etkili oluyor. Sonuçta bizim modumuzda ayrı bir marka var.

1 Beğeni

Sorun yaşayanlar düzgün bir açıklama ile belirtmezse yardımcı olamayız.

  • Sistem özellikleri
  • Aldığınız FPS
  • Kullandığınız diğer modlar(harita, farklı çekici, iyi hazırlanmayan farklı modlar)
  • Galeriyi neden oynayamadınız? Hangi harita DLC’leri?
  • Profilinizde karışıklık var mı?

bu gibi pek çok bilgiyi eklemeniz gerek yoksa gerçekten çözülmez

Ayrı bir konu açılacak ve orada bu geri bildirimler toplanacak.

2 Beğeni

hayır başka mod yok foruma yeni katıldım kusura bakmayın. dlc yok harita sade. dlc siz çalışmıyor mu bu arada yeni kullanıcı kurdum ordan da bulamadım

Şu an F-MAX aracını Mod Bayisine giderek satın almadınız mı?

Tamamdır oldu ilginize ve alakanıza teşekkürler.(fakat dlcsiz harita kullanıyorum ama dealer kuramadım)

@ahmet_cabir iyi oyunlar ancak aşağıdaki konuda soruları cevaplayıp yazarsan nasıl oynadığını saptayabiliriz

GENEL DUYURU!
Geri bildirim toplama konusunda yardımcı olursanız sorunlar kesin olarak saptanıp çözülebilir.

@HasanOfke 970m i74700mq ddr3-16ram sistem ayarlarımda ölçekleme %200 genel olarak yüksek ayarlar ama gölgeler ve aynalar ortada. bu şekilde 60 fps sabit alıyorum arada 50 55 e düşüp çıkıyor.

maalesef satın aldığımda oyundan attı tekrar bu sistem gereksinimlerini vs. ekran görünütüsü olarak mı atacağız?

Elinize sağlık. Çekiciyi ilk yapılandırmamda oyundan attı ama daha sonra herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Zamanla ufak tefek hatalar düzelir.

Birincisi oyun orjinal ikincisi moda steam üzerinden aşağıdaki verdiğim linkten ulaşabilirsin https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=670285471

Herkese selamlar öncelikle. Aslında Sırf ufak bir teşekkür mesajı için foruma kaydoldum diyebilirim. Mod’un yapımında nokta dahi olsa emeği geçen herkese teşekkürden fazlasını topluluk adına borç bilirim. Yaklaşık 6 ay ya da daha fazla içimiz içimizi yedi ve beklediğimize değdi. Aslında aracın yapımında bizleri sevindirmekten öte; biz, bizden önceki nesil ve sonraki neslin neler yapabileceği bir daha kanıtlanmış oldu. Umarım bu şekilde çalışmalarınız daha iyi şekilde devam eder ve umarım daha üst konumlardan geri dönüş alırsınız. Tekrardan herkesin ellerine emeklerine sağlık. SCS Ekibi bu kadarını anca yapardı.
Fakat yanlış anlamazsanız Mod ile ilgili ufak bir kaç sorum var. Tabii ki geliştirilecektir fakat bir kaç ekleme yapmak istiyorum.
İlk olarak; Mod yayınlanmadan önce tanıtımlarda yan kapamalar vardı, mod paylaşımından sonra kaldırılmış sanırım. Onunla ilgili ne oldu bilmiyorum ama geri gelirse gerçekten çok güzel olur.
İkinci ve son olarak da; göstergelerde orta ekranlar daha da iyileştirilebilir bence. Yani şuan sadece kes yapıştır yapılmış gibi duruyor. Daha entegre şekilde gösterilebilir (bence).
Bir hatam varsa affola, dediğim gibi niyetim sadece fikir beyan etmektir.
Tekrardan herkesin ellerine sağlık umarım daha farklı ve daha güzel işlerde de yer alırsınız.
Saygı ve sevgilerimle.

1 Beğeni

mazil lütfen burada bir eleştirin varsa onu yap ve konuyu kapat. beğenmemiş olabilirsin problem yok. bu mod senin kafana uymadıysa kabulümüzdür. tartışmaya girme.

sana son uyarımızdır. oyun oynuyoruz bu kadar. kafanda çok büyütme bu işleri. beğenmediysen lütfen tartışmaya girme. beğenmedim de işine bak.

kolay gelsin.

2 Beğeni

mazil gitti :smiley:

6 Beğeni

baba atmasaydın ya :smile: ben adam etcektim onu :smiley:

2 Beğeni

bi elveda bile diyemedim :grinning:

elinize sağlık uyuz olmuştum mazil e iyi ki attınız :slight_smile: ayrıca benim moddan çok şikayetim yok çünkü ekran kartım yetersiz fps kayıpları çok olsa da oynuyorum. ileride iyi bir ekran kartı alırsam oyunun grafiklerini arttırıp oynarım

Beğenmezsen indirmezsin bu kadar basit. Kimsenin başına silah dayanmıyor indirelim diye. Mod’un bir kusuru varsa söylersin ki bunun için yeni konu açıldı. Çamur atmaya sağa sola hakaret etmeye hiç gerek yok. Aa diyorsan ben daha iyisini yaparım buyrun yapın bizde desteğimizi esirgemeyiz. Ama burda bir emek var. En azından emeğe saygın olsun.

Bu hafta sonu ilk güncelleme için çalışmalarımıza başlıyoruz.

Önceden belirlediğimiz planlardan hareketle performans ve optimize meselesini ilerletebildiğimiz kadar ilerletmekle beraber bir kaç parçayı da gözden geçireceğiz.

Destekleriniz için teşekkürler…

24 Beğeni

Ben rahatlıkla aldım hasancım hiç bir sıkıntı yok

bu lastiğe beyaz yanaklar nasıl yapılıyor ekstra teker moduyla mı?