@ONURKULL Eline sağlık
@HetriX Seninde ellerine sağlık, çok güzel olmuş.
Bildiğin Fmax Tunning Pck olmuş ellerine sağlık @ONURKULL
Her yerinde ayrıntı var sizinde elinize sağlık…
Teşekkürler her videoda kendimi geliştirmeye çalışıyorum
@ONURKULL Merhaba bende eklenen parçalardaki slotlarda aksesuar gelmiyor. Mesela aydınlatma çubuğu ekliyorum ama üstündeki slota çıkınca ampül veya oraya gelecek aksesuar gözükmüyor.
Bir de ben oyunu oynarken özellikle yük alıp bıraktığımda yükleme ekranındayken oyun beni atıyor. Yeniden açmam gerekiyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
@tahaburakyavuz Oyununuz orjinalmi ?
Onur işine karışmak gibi olmasın ama interior üstü aksesuar koymak için tabla masa nasıl durur sence uyar mı ?
Evet orijinal steamden aldım
@alicem Aklımda var güncelleme olursa ekleyeceğim.
@tahaburakyavuz Slotlar oyunun orjinal aksesuarlarına uyumlu ama sizin için biryerde sıkıntı var belliki. Aşağıdaki modlarda üst kalite parçalar mevcut alternatif olarak kullanabilirsiniz ;
legendary 50k addons
abasstreppas Hella lamp pack
Çok teşekkür ederim deneyip geri dönüş sağlayacağım @ONURKULL
@ONURKULL iki eki de denedim olmuyor. Üstelik diğer araçlarımdaki ek aydınlatmalarda gitmiş.
@tahaburakyavuz Birde son olarak temiz, yeni bir profilde deneyin, daha önce hiç böyle bir sorun duymadım.
aksesuar modunu kaldırınca bütün slotlardaki aydınlatmalar geri geldi.
Düzeltme Fmax aksesuar modunu kaldırınca aydınlatmalar geri geldi. Eğer düzeltebilirsem sizi de bilgilendireceğim.
Ellerine sağlık abi.
Maşallah çok yakışmış…
vaay led stoplar harika görünüyor ellerine sağlık umarım hamburger stop falanda gelir kolay gelsin
Onur emeğine sağlık çok güzel olmuş f max şenlendi sayende