@makinist67 Teşekkürler, iyi eğlenceler.
Paket için teşekkür ederim.Sayende tepe lambalarını taktım araca. @ONURKULL
Araca çapraz sarı şoför plakası,hgs ogs etiketi ve rüzgarlığa led slotları eklemeyi düşünür müsün gelecekte?
@Vabis22 Ön cama plaka düşünmüyorum, HGS etiketide Tobragonun modunda var (Signs on your truck) fakat rüzgarlık için slot talebi çok geldi, eklenebilir.
ellerinize sağlık çok güzel olmuş
@123 teşekkür ederim, iyi eğlenceler.
L levhası dışında G, VI, EEV, kapalı T.I.R. levhası da olacak mı? Bu arada güzel mod olmuş👍
@Umit_Ergul kapalı T.I.R levhası (mavi olan) ve VI levhası var zaten paketin içinde diğerleride gerçekçi olmayacağı için düşünmüyorum.
Bazı Avrupalı şirketlerin tırlarında L levhası ile beraber G’yi, VI’yı falan kullananlar da var. Onun için sormuştum @ONURKULL
Ford F-Max’te EEV emisyonda motor yok o yüzden öyle bi çıkartmaya gerek yok.
Ama belki G olabilir. Çünkü Avrupalı şirketlerin çoğu tırlarında ve kamyonlarında L levhası ile beraber G’yi de kullanıyorlar.
L tabelasına sahip araçlar geceleri hareket edebilen araçlardır. Belli bir desibel oranına sahip araçlar kullanabilir. Yani araç hiç ellenmemiş olacak (abartı egzoz) gibi…
G tabelasına sahip araçlarda düşük emisyon oranlarına yani katalizöre (AdBlue kullanan) sahip araçlar kullanabilir.
Günümüzde Avrupalı ve Türkiye’deki şirketlerin filoları E5, 5.5 (EEV), E6 normlarını karşılayan araçlardan oluştuğundan bu tabelaları kullanmaktadır.
Bir bilgi daha bu belirtilen tabelaları sadece Avusturya’dan geçebilmek için kullanıldığını duymuştum ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum işin ehlisi @ONURKULL aydınlatırsa sevinirim…
@EmirAkcaman Estağfurullah, benim bildiklerimde senin anlattıklarından farklı değil. L işaretini sessiz motorlar kullanan araçlara veriyorlar, hatta onun belgeside var araçlarda. Önceden Mercedes servisine götürüp kaşeletip süresini uzatabiliyorduk artık servis araç kontrolünden sonra başvurudan 1 hafta sürede kendi gönderiyor. Diğer rakam olanlar zaten EURO motor normları. G yi bilmiyorum işin aslı araştıramadımda fakat hemen hemen aynı amaçlarla (motor özellikleri) kullanıyordur, belki dillerdeki kelime farklılıktan harfler değişiyor olabilir. Ben şuan moddaki tabelaları yeterli görüyorum.
@ONURKULL G levhasını sana şununla açıklayabilirim:
G = Gerauscharm Fahrzeug (yani gürültüsüz / sessiz araç) ifade eden Kullanım Avusturya “L” plaka Almanca sürümünü sadece Alman düşük gürültü gereksinimlerini karşıladığı dizel araçlarda - yukarıdaki gibi Avusturya benzer.
Forum.wotmp sitesinde ETS2 için yapılan Tüm Tırlar için işaret paketi mod sayfasında açıklamalarıyla beraber paylaşılmış.
@EmirAkcaman abi, senin de dediğin gibi, L sessiz araç anlamına gelirken, G’de aynı L gibi ama tek farkı L levhasının Almanya’da, G’nin ise Avusturya da kullanılması. Örnek olarak attığım bu fotoda Bulgaristan plakalı Iveco’da hem L levhasına, hem de G levhasına sahip. Ve tabi bununla birlikte Ağır Nakliyatlarda sıkça gördüğümüz “Convoi Exceptionnel” levhası mevcut.
Foto bu arada ekran alıntısıdır. Videonun orijinali YouTube’dan kalktığı için önceden ekran alıntısı aldım. Silinen Video Ali Samangül’e ait. Kendisine buradan selamlar.
Merhaba. Hem modun kendisi hem de aksesuarları çok güzel. Ben bu oyunu modlarla oynarken normalde zevk almam ama bundan çok büyük bir keyif aldım. Yalnız benim merak ettiğim bir konu var. Acaba yeni modifiye parçaları gelecek mi? Yeni Volvo modifiye paketindeki gibi arkaya kırmızı ledler takma mesela veya arkaya tampon ve paspaslar.
@sparteam Teşekkür ederim, iyi eğlenceler. Yeni parçalar eklemeyi düşünüyorum, spoiler arkası slotlar, kapalı depo ve şase korumaları, sizin dediğiniz paspas ve tampon olayları olacak ama hergün ilgilenemediğim için zaman alacaktır.
Bunu duymak bile yeter bana. Ellerinize emeğinize sağlık. Teşekkür ederim. Başarılarınızın devamını dilerim.
Bir sonraki sürüme, sağ kapının üzerine “Bu alanda sürücü sizi göremez” çıkartması eklenebilir mi?
Sağ ve sol cama yazı falan da olabilir aslında. BM Logistics yazısına çevirebileceğimiz.