Ford F-MAX Aksesuar Paketi Projesi (v1.0 Yayınlandı)

@fiatisti eklenebilir tabi ama skinle eklenirse o tür yazılar hem çok daha kolay olur hemde başka bir aksesuarın slotundan işgal etmemiş oluruz :wink:

@sparteam açıkçası o iş güncellemeden sonra cam açılıp kapandığı için benim için biraz karmaşık hale geldi, animasyon olayı hakkında şuan bilgim yok maalesef.

4 Beğeni

neden indirme bağlantısına gidildiğinde erişime izin verilmiyor bilgisi olan aydınlatabilirmi?

Tekrar denersen sıkıntı kalmayacak.

2 Beğeni

ne zaman güncellenir abi?

1 Beğeni

şu an indiriyor olman gerek?

evet abi indirdim fakat güncellendi sanmıştım aynı paket miş güncellenecek mi ?

bu arada ilgin için teşekkür abicim

herhangi bir güncelleme olmadı aksesuar paketi hala ilk sürümündedir ve f-max modunun son sürümü ile uyumludur

olacak mı peki abicim?

Yakın zaman için söz veremem ama yeterli zaman oluşursa deneyebilirim.

3 Beğeni

abi güncellersen zaten mod harika senin paketinde harika çok iyi olur

1 Beğeni

Merhaba arkadaşlar. Modda Michelin DLC ile ilgili bir sorun vardı. Bütün araçlarda Michelin DLC kabin aksesuarlarının görünmesini engelliyordu. Sorun F-MAX güneşliğindeki bibendium.sii dosyası ile alakalıydı. Oyundaki isimle aynı olunca çakışma yaratıyordu. Dosyanın ismini değiştirerek sorunu çözdüm. Fakat F-MAX güneşliği hariç bütün araçların (F-MAX da dahil) tepe ve tepe çubuklarında iki tane bibendium lastik adam listelenecek. İstediğinizi seçin. Sonuçta seçtiğiniz bibendium lastik adamı yerleştirecek. F-MAX güneşliğinde ise bir tane bibendium lastik adam listeleniyor. Dosya silinirse F-MAX güneşliğinde bibendium lastik adam listelenmiyor. Bu yüzden @ONURKULL daha iyi bir çözüm bulana kadar böyle olmak zorunda.

DOWNLOAD v1.1

• Michelin DLC sorunu çözüldü.
3 Beğeni