Şoförlerimizin kullandığı çekiciler için de bu işlemi yapmamız gerekiyor mu acaba?
Tekrardan elinize sağlık,muazzam bir paket olmuş.
@HakanZ Onlara gerek yok. Bu işlemin amacı bazı parçaları eklediğinizde eski araçla çakışabiliyor o yüzden.
Elinize kolunuza sağlık gerçekten çok güzel bir mod olmuş
@ONURKULL Eline emeğine sağlık, çok iyi olmuş İşaretlediğim bölümde Piona black parça mevcut ve bende arasında boşluk var. Gözünden kaçmış olabilir belki yazmak istedim
Harika paket olmuş eline sağlık @ONURKULL usta
@HetriX Teşekkür ederim. Fix gerektirecek bir durum değil gibi görünüyor ama güncelleme yapmadan düzeltirim.
Birde videoların artık tescilli, modun SCS sayfası için varsa bir tanıtım videosu alırım
Download adresi ilk mesaja eklenmiştir.
En yakın zamanda çekiyorum
@HasanOfke Ellerine sağlık
@ONURKULL Reis gerçekten muhteşem ve kaliteli bir aksesuar paketi olmuş. Ellerine ve emeğine sağlık.
Eline emeğine sağlık çok güzel olmuş. Böyle bi projeye de ancak bu kalitede bir mod yakışırdı zaten
@ErenTezer Oyun ve Araç versiyonlarınız güncelken modu kurmadan önce Fmax kullanıyorsanız satıp modu kurduktan sonra yeniden araç almayı deneyin.
Aracınızdan ayrılmak istemiyorsanız bir çözümü de parçayı eklerken sadece “Şoför kapısı” tarafından eklerseniz sorun ortadan kalkabilir
@EmirAkcaman @ErenTezer Evet buda bir yöntem olabilir. Teşekkürler.
Eline sağlık Onur başarılar…
Emeğine sağlık dostum.
Temiz iş.
Tebrikler , Başarılar…
Güzel işler gelecek senden
@bertan06 @redabulyu Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler.