Ford F-MAX Aksesuar Paketi Projesi (v1.0 Yayınlandı)

Şoförlerimizin kullandığı çekiciler için de bu işlemi yapmamız gerekiyor mu acaba?

2 Beğeni

Tekrardan elinize sağlık,muazzam bir paket olmuş.:slight_smile:

3 Beğeni

@HakanZ Onlara gerek yok. Bu işlemin amacı bazı parçaları eklediğinizde eski araçla çakışabiliyor o yüzden.

2 Beğeni

Elinize kolunuza sağlık gerçekten çok güzel bir mod olmuş

2 Beğeni

@ONURKULL Eline emeğine sağlık, çok iyi olmuş :pray: İşaretlediğim bölümde Piona black parça mevcut ve bende arasında boşluk var. Gözünden kaçmış olabilir belki yazmak istedim :slightly_smiling_face:

5 Beğeni

Harika paket olmuş eline sağlık @ONURKULL usta :slight_smile:

1 Beğeni

@HetriX Teşekkür ederim. Fix gerektirecek bir durum değil gibi görünüyor ama güncelleme yapmadan düzeltirim.
Birde videoların artık tescilli, modun SCS sayfası için varsa bir tanıtım videosu alırım :smiley:

8 Beğeni

Download adresi ilk mesaja eklenmiştir.

1 Beğeni

En yakın zamanda çekiyorum :wink:

5 Beğeni
14 Beğeni

@HasanOfke Ellerine sağlık :+1:t2: :raised_hand:t2:

4 Beğeni

@ONURKULL Reis gerçekten muhteşem ve kaliteli bir aksesuar paketi olmuş. Ellerine ve emeğine sağlık.

2 Beğeni

Eline emeğine sağlık çok güzel olmuş. Böyle bi projeye de ancak bu kalitede bir mod yakışırdı zaten

3 Beğeni

söyle bir hata buldum kolay gelsin çok güzel olmuş :slight_smile:

3 Beğeni

@ErenTezer Oyun ve Araç versiyonlarınız güncelken modu kurmadan önce Fmax kullanıyorsanız satıp modu kurduktan sonra yeniden araç almayı deneyin.

2 Beğeni

Aracınızdan ayrılmak istemiyorsanız bir çözümü de parçayı eklerken sadece “Şoför kapısı” tarafından eklerseniz sorun ortadan kalkabilir :slight_smile:

3 Beğeni

@EmirAkcaman @ErenTezer Evet buda bir yöntem olabilir. Teşekkürler.

2 Beğeni

Eline sağlık Onur başarılar…

6 Beğeni

Emeğine sağlık dostum.
Temiz iş.
Tebrikler , Başarılar…
Güzel işler gelecek senden :raising_hand_man: :clap:

5 Beğeni

@bertan06 @redabulyu Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler. :raised_hand:t2:

4 Beğeni