Ford F-MAX Aksesuar Paketi Projesi (v1.0 Yayınlandı)

Sürüm geçilmeyecek kadar kötü değil ya ama en kısa zamanda düzelmeli

1 Beğeni

Dur abi bi 1.38 gelsin geçiş yaparız

1 Beğeni

Reis daha neyi düzenliyorsun sal artık şu modu :slight_smile:

4 Beğeni

@Burak39 O kadar uğraştık, olmuşken tam olsun :wink:

11 Beğeni

F-MAX Aksesuar Paketi bugün çıkıyor :slight_smile:

11 Beğeni

Hayırlı olsun @ONURKULL. Sonunda bitti. :smile:

6 Beğeni

Allahım, nihayet be!!!

5 Beğeni

#ETS2FMAX için beklenen aksesuar modu yayınlandı. OnurKull tarafından geliştirilen F-MAX Aksesuar Paketi ile birçok parçaya kavuşuyoruz. ETS 2 – Ford Trucks F-MAX Aksesuar Paketi Çıktı!

28 Beğeni

Sonunda :slight_smile: Emeğinize sağlık indirdim :slight_smile:

6 Beğeni

Kısa zaman da kendini baya geliştirip böyle bir işe kalkıştın. Tebrik ederim @ONURKULL :+1:t4::clap:t4:

12 Beğeni

@ONURKULL İşçiliğiniz muazzam, ellerinize sağlık :+1:t2:

12 Beğeni

Aracın ilk çıktığı günden itibaren hayalimdi bu proje, çok şükür bitirip sizlerle paylaşmak nasip oldu.

Yorum ve beğenilerini esirgemeyen bu güzel topluluğa, her takıldığımda yardımını esirgemeyen desteğini her zaman hissettiren @Emre54 dostuma, bu platformu bize sunan yayınlama ve duyurulmada emeğini esirgemeyen @HasanOfke ye tekrar teşekkür ederim.

Birkaç notta mod için ;

• Yeterli zamanı ve isteği bulursam geliştirmeye devam etmek istiyorum.
  • Steam versiyonu için biraz zaman gerekecek. Yine aynı şartlara sahip olursam onun içinde uğraşacağım.

Herkese iyi eğlenceler.

25 Beğeni

Muhteşem bir mod, muhteşem bir işçilik, @ONURKULL ustaya çok teşekkür ediyorum. Ayfar tepe lambaları, yerli üretim çıkartması ve deflektörler on numara oldu bu araca.

3 Beğeni

@ONURKULL ellerine sağlık

4 Beğeni

eline sağlık modu takip ediyordum bir çıkmış 1.37 modmuş
1.36 kullanlarıda düşünmek lazım

3 Beğeni

Aynalardaki slotlar boş görünüyor öğe yok

2 Beğeni

@ugurekc aynalardaki slotlar şu an Hella Lolipop modeli için uyarlandı. Bu aksesuar modunda uygun parça mevcut 50k legendary addons

1 Beğeni

:+1: bazı güneşlik texturelerinde hata var bu arada

2 Beğeni

@ugurekc SCS güneşliklerindeki boyalı seçeneği skine uyumlu değil ondan bahsediyorsanız.

1 Beğeni

Arkadaşlar FMAX la ilgili başka bir mod kullanıyorsanız bu modu üste taşımanız gerekecek. Birde son kaydınızda FMAX kullanıyorsanız, modu aktif etmeden eski tırı satmalısınız.

3 Beğeni