Fishing: Barents Sea "Balıkçılık Simülasyonu" - Ana Konu

Scanmar ile trol torbası kullanarak avlanmak pek hoşunuza gitmeyebilir. Nasıl işlediğini an itibariyle çözdüm. Baya uğraştım denemeler vs. ama hala tam değil.
Hermes sanırım bundan biraz daha iyi çünkü Lunar Bow gemisinde Pelajik trol torbası var. Diğerinde dip (bottom) trawling olarak geçiyor. Gördüğüm gerçek animasyonlar ve videolardan söylersem aşağıya tekerli ağ torbası iniyor öyle çekiyorsun. Acayip sistemler ama bi seferde 55 ton toplayabilirsin. 90 tonluk kapasiteye çıkarttım. Ama işçilerin maaşı da bir o kadar yüksek hep denizdesin vs. Açık denizde yani kuzey batıda avlanmak zorunda kalıyoruz.

çıkış gününden önceki güncelleme önemli ve ardından gelecek ilk güncelleme

gündüz umarım vakit olur da videoyu hemen çekerim akşam da yayın yapacağız youtubedan yapalım şimdilik bakalım nasıl olacak 100kya denk gelecek zaten

2 Beğeni

Yayın youtube damı yoksa twitch demi birde saat kaçta yapacaksın ?

Yayın 20.00 civarında YouTube’da başlayacak. 2 saat kadar sürer. https://www.youtube.com/c/simulasyonturktv/live

Videoya bugün vakit yok belli :frowning:

1 Beğeni

yarın ögleden sonra cıkar umarım :yum: 6gün sonrada Kingdom Come: Deliverance cıkıyor,marttada far cry 5

Yarın çıkınca alacağım hayırlısı akşam canlı yayında görüşmek üzere

Çıkışı CET 1pmde planlanmış. Türkiye saati ile 15.00

2 Beğeni

Hadi hayırlı olsun…

2 Beğeni

fiyat şok etkisi yaptı :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

işte budur fiyat on numero playway kafası işi götürecekler hayırlı olsun tüm bekleyenlere

1 Beğeni

3.4 gb 45dakka diyor hadi bakalım :yum:

1 Beğeni

3.4 gb 15 dk bende fiber net farkı sanırsam hadi bakalım

1 Beğeni

Vira Bismillah Volkan kaptan mobidik peşine düşer.

alabanda iskeleee

4 Beğeni

Umutluyuz senden … :smiley: kap gel balıkları

Evet oyun kurulumuda tamam akşam detaylı oynamaya başlıyacağım herkese iyi oyunlar.

1 Beğeni

31 TL şaka gibi :d

2 Beğeni

ilk bıdık tekne adı glc :ok_hand:

1 Beğeni

Kalpli falan afilli bir teşekkür maili yapıştırdım :smiley: İsteseler koyarlardı 90 liraya :smiley:

2 Beğeni

31 TL bu oyun için çok az çok garip Türk oyuncusuna değer veriyorlar 20 dolarlık oyun sonuçta
$7.38 fiyatından çevirmişler

https://www.simulasyonturk.com/fishing-barents-sea-cikti/

HERMES II isimli geminin fotoğrafı ile paylaştılar ama bu gemi yok?
Yeni profil açınca mı geliyor?
Bir de girenler bana oyun sürümüne yazabilir mi? Bende sürüm v0.998h

$ 6.6 super fiyat aksama alirim artik