Fernbus Coach Simulator - Ana Konu

Yanlışlıkla radyoyu kapattım şimdi geri açamıyorum. Anladığınız eski radyo bugu geri döndü. Var mı bildiğiniz çözüm ?

Config dosyalarında bazı ayarlamalar yaptım sorunu çözdüm ama bazı ayarlamam gitmiş onları yendien yapmam lazım.

Sanırım sonunda Fernbusa Tourismo geliyor :smiley:

4 Beğeni

Şimdi işin rengi değişti hocam :slight_smile:

1 Beğeni

Nerden buldun bunu aga?

1 Beğeni

discord sunucusunda birisi paylaşmış doğru mu diye orda gördüm. Yönetici de evet doğru birkaç ay içinde gelebilir demiş. England Dlc ile gelebilir belki

Bu ne arkadaş herkese veriyor SCS’ye gelince yok.

@Tolgasky SCS’ye lisans vermediği hakkında resmi bir açıklama oldu mu? Bir şey denmediyse Actros MP5-MP6 için öncelik verilmiş olabilir. Belki de “Önce TIR çıksın sonra OTOBÜS” kararı vardır.

Lisanssız gelir, daha önce’de sprinter “W906” adıyla gelmişti.

2 Beğeni

Lisans ile ilgili olsa zaten hiç duyurmazlardı MP5-MP6’yı demek istediğim SCS’den önce herkese imkan veriyorlar onu diyorum. Ayrıca öyle bir düşüncede olduklarını da zannetmiyorum önce TIR’lar sonra OTOBÜSLER…

Bazı mod grupları bunu araklayıp etsye atar şimdi :rofl:

3 Beğeni

ihtimal dahilinde üstat :smiley:

1 Beğeni

fernbusun yarı otobüsleri hep lisanssız :smiley: setra MB sprinter van holl hiç lisans yok. Ama aynı firmanın The Bus oyununda Mercedes benz otobüs lisanslı. Firmalar da değişik yapımcılar da değişik

1 Beğeni

Buda Lissansız Gelir Setra Ve Sprinter Gibi Setra Zaten Mercedes Bünyesinde.Tourismo Lisanslı Gelecek Olsa İlk Güncellemeyle Setralarda Setra Logosu Ve Sprinterde Mercedes Logosu Olurdu

1 Beğeni

Oyunu toparlamadıkları sürece Zeki Müren gelse kurtarmaz.Zaten Ecs çıkana kadar vakitleri kaldı bence.

2 Beğeni

Zorla ikinci vitese geçen, retarderi açtığın an hızı 100 km/saatten 80 km/saate düşen saçma sapan bir sürüş olduktan sonra en baba otobüsü eklesen nolur ki?

3 Beğeni

Hayır The Bustaki Mercedes Lisanslı Değil.Logoları Skin Olarak Ekliyorlar Mod Olarak

1 Beğeni

Mercedes kalite kontrol ekibinde olsam bu denyolara aracın lisansını bırak jantının lisansını bile vermem.

1 Beğeni

Beyler oyun alınır mı? scs otobüsü getirene kadar bunu oynayım diyorum

2260 saat oynamış biri olarak diyorum ki alma :smiley: Hvt indir daha iyi

6 Beğeni