Fernbus Coach Simulator - Ana Konu

Yeni DLC çıktı! 40,50 TL üzerinden satışa sunulmuş durumda.
Oyun 1.26 betadan ayrılıp 1.26 tam sürüm olarakta çıkmış durumda beta kullananlar betadan çıkmayı unutmasın.

4 Beğeni

Artık steam kur fiyatları mı sabit ne ise bu durumda çok uyguna çıktı.

1 Beğeni

fps yine yerlerde

1 Beğeni

Ben diğer Man ile arasında fps farkı göremedim,diğer araçlarla aynı seviyede fps vermekte

1 Beğeni

Yeni ışıklandırma sistemi (ki bana göre kötü olmuş) kaynaklı olabilir bende de aynı durum. Özellikle Fransada

Araçla ilgili değildi dediğim, bütün araçlarda aynı.

VDL ve yeni çıkan MAN’ ı sürerken drop ve kasma sorunu yaşayan var mı ? Otobüs ışıkta veya durakta felan dururken hiçbir sorun yok fakat yolda sürerken sürekli bu sorunla karşılaşıyorum. Sadece bu iki otobüste oluyor diğerlerinde sorun yok. Az önce KİEL - FLENSBURG seferinde yaşadım ve daha önce de bu sorun vardı VDL’ de.

1 Beğeni

Vdl otobüsünde bende de kasıyordu iade ettim.Vdl başından beri öyle ama man da göremedim.

Yeni Man da da var reis ya bu dediğim rota da dene bi istersen görürsün

Bu bilinen bir sorun, bu sorunun nedenini buluyoruz ve en kısa sürede düzeltmeye çalışıyoruz." TML çalışanı az önce yanıtladı.

Arkadaslar fernbus almayi dusunuyorumda 2gb ekran karti var islemci quad core 2 2.5 ghz 4 cekirdekli acaba fernbusi dusuk ayarlarda oynama sansim varmidir

Sanmıyorum,almanızı önermem.

2 Beğeni

Sistemin yetse bile alma 5 para etmez

2 Beğeni

Arkadastan hesabi aldim indirdim oyun bi acayip grafikleri dusurdum baya kotu oldu etsye devam gene

yine bugün biraz eziyet çektik çok şükür

8 Beğeni

Man Tourist bus simulator ün sayfasında 19 TL ye çıkmış Fernbusun sayfasında 40 TL ye. Nasıl saçmalayacaklarını şaşırdılar

1 Beğeni

Ben Fernbus sayfasından değil de Tourist Bus’tan aldım. Her iki oyunda da aktif olduğu için bir sorunda olmadı.

3 Beğeni

Tourist bus ı gören yok zaten diyip yapmışlardır :joy:

1 Beğeni

https://www.instagram.com/p/CEogegHHvET/?igshid=patl9j4p5wsj

6 Beğeni

bu boyamayı yapan kişi abdullah zenginin logolarını izinsiz kullanarak yapmıştır. Daha önce kaldırması için uyarmamıza rağmen kaldırmadğı için siber suçlar kapsamında telif hakkı ihlaline girmekte. Avukata dava açılması için gereken bilgiler verildi.